NIEUWSSVS

SVS lanceert de SVS 2000 Pro-serie subwoofers

Het Amerikaanse audiobedrijf SVS heeft de 2000 Pro Series subwoofers uitgebracht. Naar eigen zeggen zijn de nieuwe subwoofers een complete opfrissing van de meest populaire SVS-subwooferserie aller tijden en zetten de leden van de nieuwe productlijn  prestatiemaatstaven in hun prijsklasse en ver daarbuiten. De nieuwe subwoofers zijn voorzien van een geheel nieuwe twaalf inch driver, een Sledge STA-550D versterker met volledig discrete MOSFET-uitgang en een SVS-subwoofer DSP-smartphone-app voor tuning, bediening en nog veel meer.

SVS 2000 Pro subwoofers: productlijn met drie leden

Het in de stad Youngstown in de Amerikaanse staat Ohio gevestigde audiobedrijf SVS, een naar eigen zeggen snel groeiend merk in high-performance luidsprekers, subwoofers en audioaccessoires, kondigt met trots de nieuwe 2000 Pro Series subwoofers aan. Elk van de drie modellen beschikt over een volledig nieuwe twaalf inch SVS-driver met twaalf inch high-excursion SVS driver en een krachtige 550 watt RMS, 1500+ Watt piekvermogen STA-550D versterker met discrete MOSFET-uitgang voor een moeiteloze, ruimtebesparende bas met stipte regeling en nauwkeurigheid. Uitgerust met de geavanceerde technologie van de 16-Ultra vlaggenschipmodellen en functies die alleen beschikbaar zijn van SVS, 2000 Pro Series subwoofers herdefini√ęren de subwooferprestaties voor muziek- en thuisbioscoopfans in hun eigen prijsklasse en daarbuiten., aldus SVS in zijn persverklaring.

De nieuwe familie bestaat uit drie leden: 1. de SB-2000 Pro gesloten kast, 2. de PB-2000 Pro poortkast, en 3. de PC-2000 Pro cilindervormige poortkast. Alledrie modellen bieden elke nieuwe SVS-subwoofer verbeteringen aan de driver, versterker, kast en algemene gebruikerservaring. Het resultaat is een diepe en donderende laagfrequente output onder de drempel van het menselijk gehoor, met nauwkeurigheid in frequentierespons en scherpe snelheid in transi√ęnten, tegen een baanbrekende prijs.

SVS 2000 Pro subwoofers: Sledge STA 550D versterker en DSP

De 2000 Pro-serie wordt aangedreven door een indrukwekkende en geavanceerde Sledge STA-550D versterker, ontworpen in een effici√ęntie klasse D setup met hoge stroom discrete MOSFET's. Met een indrukwekkend vermogen van 550 watt RMS en meer dan 1.500 Watt piek vermogen en een afnemende lage vervorming, ontketent het unieke ontwerp een vrijwel onbegrensd on-demand vermogen met behoud van nauwkeurige controle over de driver, zodat de 2000 Pro-serie moeiteloos kan spelen op referentieniveaus en toch een nauwkeurige frequentierespons kan bereiken.

Het enorme vermogen van de Sledge-versterker wordt benut door een 50 MHz Analog Devices DSP met 56-bits filtering, de meest geavanceerde DSP-engine die ooit in een subwoofer voor thuisgebruik is geplaatst. De overvloedige verwerkingskracht zorgt voor een onberispelijke geluidskwaliteit die trouw is aan het bronmateriaal door middel van geavanceerde interne afstemming, geoptimaliseerde frequentierespons, krachtige DSP-regelaars en nog veel meer.

SVS 2000 Pro subwoofers: drivers

De drivers in de SVS 2000 Pro subwoofers zijn volledig nieuw ontworpen en gebouwd voor een serieuze output met finesse en nauwkeurigheid. Het gepatenteerde SVS-ontwerp is voorzien van een dubbele ferriet magneet motor met een parabolische omhulling. Een lichtgewicht en stijve geventileerde aluminium conus met composiet fiber stofkap verplaatst enorme hoeveelheden lucht om sonische energie te cre√ęren zonder de controle te verliezen. Het resultaat is een nauwkeurig respons, zelfs op de meest intense luisterniveaus.

SVS 2000 Pro subwoofers: in te stellen met een app

De 2000 Pro, die oorspronkelijk werd gelanceerd met de baanbrekende SVS 16-Ultra subwoofers, is ook voorzien van handige bediening en aangepaste voorinstellingen via de SVS subwoofer DSP-smartphone app voor Apple-, Android- en Amazon-apparaten. De SVS-app is de meest handige manier om het volume te regelen, toegang tot meerdere DSP-functies en voor het programmeren van de  aangepaste voorinstellingen voor een druk op de knop tuning geoptimaliseerd voor muziek, films, gaming, en nog veel meer. Het gebruik kan ook crossover-frequenties, een drie-bands parametrische EQ, polariteit, ruimtewinst en meer aanpassen, en dat alles vanuit uw favoriete stoel.

De SVS-subwoofer app maakt ook geavanceerde aanpassing mogelijk, zodat u uw subwoofer een naam kunt geven zodat u eenvoudig kunt overschakelen naar een andere preset, de subwoofer standby-modus kunt kiezen en de subwoofer kunt resetten naar de fabrieksinstellingen. Bluetooth-connectiviteit maakt volledige controle mogelijk, zelfs wanneer de subwoofer uit het zicht is en bi-directionele feedback toont aanpassingen in real time op zowel de app als de subwooferinterface op het achterpaneel.

SVS 2000 Pro subwoofers: nieuw ontwerp

‚ÄúOnze ingenieurs waren geobsedeerd om van de 2000 Pro Serie een echte doorbraak productlijn te maken sinds we de populairste subwoofermodellen uit de geschiedenis van ons bedrijf vervangen,‚ÄĚ aldus Gary Yacoubian, SVS President en Managing Partner. ‚ÄúWe hebben elk aspect van het 2000 Pro-ontwerp opnieuw uitgedacht, van driver en versterker tot kast en bediening. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie van onze paradepaardmodellen met nieuwe innovaties, hebben we referentieprestaties bereikt tegen een lagere prijs dan ooit tevoren. Ze zijn een ware weerspiegeling van de passie die we hebben voor het cre√ęren van een audio-ervaring van wereldklasse.‚ÄĚ

De SVS 2000 Pro Series-subwoofers zijn voorzien van dezelfde referentie-subwoofertechnologie uit 16-Ultra Serie, 4000 Serie en 3000 Serie-subwoofers, die respectievelijk in 2017, 2018 en 2019 bijna alle onderscheidingen van de industrie hebben ontvangen, waaronder de CES Innovations Award voor High Performance Audio en de EISA (EISA) Award voor de beste Home Theater Subwoofer voor Beeldvorming en Geluid vanaf 2017-2019.

Yacoubian vervolgt: ‚ÄúMeer mensen dan ooit kunnen nu genieten van een verbazingwekkende output, diepe basuitbreiding onder de grenzen van het menselijk gehoor, nauwkeurige nauwkeurigheid en alle meeslepende sensaties van een subwoofer van wereldklasse‚ÄĚ.

SVS 2000 Pro-subwoofers: drie modellen

1. SVS SB-2000 Pro, gesloten kast subwoofer: diepe basuitbreiding en enorme output met een verbluffende muzikaliteit die zowel audiofielen als thuisbioscoopfans in vervoering zal brengen. Referentie subwoofer prestaties zijn nog nooit in de buurt van deze prijs beschikbaar geweest uit een kast van dit formaat. Frequentiebereik: 19 Hz tot 240 Hz, +/-3 dB.

2. SVS PB-2000 Pro, gepoorte kast subwoofer: kamerschuddend vermogen en een ondergrondse laagfrequente uitbreiding tot 16 Hz. Adembenemend krachtig en toch altijd nauwkeurig in frequentierespons. Het ontwerp met twee poorten maximaliseert de luchtstroom, terwijl het potentieel voor poortturbulentie wordt ge√ęlimineerd. Frequentiebereik: 16 Hz tot 290 Hz, +/-3dB (standaard modus) of¬† 17 Hz tot 290 Hz, +/-3dB (gesloten modus).

3. SVS PC-2000 Pro, gepoorte cilindrische kast subwoofer: iconisch cilinderontwerp maakt gebruik van de hoogte van de kast om de voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd het immense vermogen en de lage frequentie-uitbreiding van een grotere subwoofer te leveren. Bespaart vloerruimte en levert een diepe, aardverschuivende output met een verbluffende verfijning. Wordt standaard geleverd met SVS SoundPath Subwoofer Isolation System. Frequentiebereik: 16 Hz tot 290 Hz, +/-3dB (gepoorte modus) of 17 Hz tot 290 Hz, +/-3dB (gesloten modus).

SVS 2000 Pro subwoofers: prijzen en leveringsinformatie

Alle modellen zijn vanaf heden verkrijgbaar. De prijzen zijn als volgt:

SB-2000 Pro, Premium Black Ash: 999 euro
SB-2000 Pro, Piano Gloss Black: 1.099 euro
SB-2000 Pro, Gloss White: 1.099 euro

PB-2000 Pro, Premium Black Ash: 1.099 euro

PC-2000 Pro, Piano Gloss Black Top Cap, 1.149 euro

Meer weten? Kijk dan op https://www.oppostore.nl/svs-sound-r-evolution/

MERK

EDITORS' CHOICE