NIEUWS

Music Emotion december 2019

Gastauteur | 29 november 2019

Vanaf deze week ligt het decembernummer van Music Emotion in de winkels, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat.

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

In deze editie lees je uitgebreide tests van de PMC Twenty5.23 en Focal Chora 806 luidsprekers, de Bowers & Wilkins Formation Wedge uit de nieuwe multiroom-lijn van de Britten, de Temporal Coherence phonoversterker, de Naim Audio Mu-so Qb 2nd Generation, de PS Audio Stellar en de Steenssen TT Grand luidspreker.

Werner Ero bracht een bezoek aan de Zellaton 'Birth of a legend’-show bij Rhapsody, de Nationale pick-up dagen 2019 bij Ketelaar Hifi en een fabrieksbezoek bij Gauder Akustik. Harro Tillema  was op bezoek bij International Audio Holding (IAH) in het kader van 15 jaar Crystal Cable.

Productnieuws is er rond de KEF LSX Soundwave en de gloednieuwe Rotel Michi, en daarnaast lees je weer de nieuwste muziektips van Theo Wubbolts en Ruud Jonker.

Tot slot een mooie advertorial: Acapella Audio Arts 40 Jaar!  

De volledige inhoudsopgave vind je hieronder, voor meer Music Emotion inclusief vele doorgeplaatste reviews kun je terecht op hifi.nl/music-emotion.


EDITORS' CHOICE