NIEUWSiEar Tilburg

Definitive Technology Demand D15 op Audio Show iEar'

De Demand-serie van Definitive Technology kennen we toch vooral van de krachtige boekenplankluidsprekers; de Demand D7, D9 en D11. Eerstgenoemde kwam op HiFi.nl al in een uitgebreide review voorbij. Op de Audio Show iEar' maakten we kennis met enkele grotere familieleden, waaronder de nieuwe D15.

Met technologische verbeteringen in zowel tweeter met aluminium dome als de middentonen/woofersecties moeten deze luidsprekers een meer verfijnde reproductie van hoge frequenties en driedimensionaal beeld leveren. De Demand 7-speakers, de allerkleinste van het stel, zijn niet volmaakt – maar als je de prestaties afzet tegen het formaat, dan moet je toch wel echt onder de indruk zijn. De krachtige boekenplankluidsprekers uit de Definitive Technology Demand Series leveren vol, ruimtevullend geluid en precisiebeeld in een moderne, elegante verpakking. Dat maakt des te benieuwder naar de grotere broer(s).

Dat treft, want in de luisterruimte van importeur Sound United, waar je ook de merken Denon en Marantz vindt, staan de gloedjenieuwe D15's aangesloten op de ons inmiddels bekende Marantz PM7000N. En op de onderste (familie)foto staan tot slot ook de D17, het topmodel, en de D5C centerspeaker. Wordt snel vervolgd! 


EDITORS' CHOICE