NIEUWS

Lumïn audio streamers bij The Hifi Studio Number One in Leiden

Redactie Hifi.nl | 18 november 2019 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer The Hifi Studio Number One gevestigd in Leiden verkoopt vanaf heden de producten van Lumïn Audio. Lumïn Audio is gevestigd in Hong Kong en was de eerste die een streamer op de markt heeft gebracht die DSD-bestanden kon streamen. Mer weten of horen over Lumïn Audio? Bezoek dan The Hifi Show’ op 30 november of 1 december in Holiday Inn Leiden. 

Producten van Lumïn Audio bij The Hifi Studio Number One

The Hifi Studio Number One biedt naar eigen zeggen al sinds 1982 louter het beste in hifi en home cinema aan. Door deskundigheid, bevlogenheid en persoonlijke aandacht heeft het bedrijf in de loop der tijd al duizenden klanten mogen verblijden met een aanstekelijke muziek- en beeldweergave. Daarom komen de meeste klanten ook na jaren van genieten weer terug voor een upgrade of vernieuwing van hun eerder met zorg samengestelde installatie.

Lumïn Audio is zo’n merk dat uitstekend bij de fijne benadering van The Hifi Studio Number One past. Ook bij Lumïn staat de muziekbeleving centraal. De geluidskwaliteit wordt wereldwijd door tal van professionele reviewers geroemd (lees ook onze recensie over de Lumïn D2). Maar dat niet alleen. Naast de geluidskwaliteit speelt bij het streamen van geluid ook de bediening een belangrijke rol. En dan met name de intuïtieve Lumïn App maakt van het streamen een feestje.

Lumïn is onderdeel van Pixel Magic (Magic TV), een in Hong Kong gevestigde onderneming, die zich heeft toegelegd op het streamen van video. Zij was de eerste ter wereld die een audio streamer ontwikkelde voor het streamen van SACD/DSD bestanden. De geboorte van het merk Lumïn was daarmee een feit en haar reputatie meteen gevestigd. Lumïn ontwikkelt alles in eigen huis, de hardware, de firmware en de Lumïn App. Lumïn wordt uitsluitend geleverd via de gespecialiseerde vakhandel, waaronder The Hifi Studio Number One in Leiden.

‘The Hifi Show’ in Holiday Inn Leiden op 30 november en 1 december 2019

Het is alweer de vierde editie van het door The Hifi Studio Number One georganiseerde audio event in het Holiday Inn hotel in Leiden. In maar liefst twaalf zalen wordt een keur aan hoogwaardige audioproducten getoond en gedemonstreerd. Ook kunt u daar kennis maken met producten van Lumïn product. De betaalbare U1mini streamer t/m met het high-end topmodel streamer/DAC, de X1 zullen daar hun kunsten vertonen. Belangstellenden zijn van harte welkom op 30 november en 1 december aanstaande van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Meer weten? Kijk dan op http://www.thehifishow.nl


EDITORS' CHOICE