NIEUWS

Eerste Goldmund (pop-up) Brand Store van Europa geopend in Amsterdam


Redactie Hifi.nl | 08 november 2019 | Fotografie Fabrikant

Het Zwitserse audiobedrijf Goldmund heeft na de herintroductie van het merk door importeur Goldmund Benelux tijdens de XFI Premium Audio Shows van 2018 en 2019 een aantal mooie successen geboekt in Nederland en België. Als vervolgstap opende het merk op 2 november jl. de deuren van de eerste Europese Goldmund brand store in het centrum van Amsterdam.

Goldmund: high end audio uit Zwitserland

Al veertig jaar is Goldmund een toonaangevend merk in de high-end audiomarkt. Zeker op gebied van draadloze, volledig actieve speakersystemen is het merk naar eigen zeggen de concurrentie ver vooruit. Robert Brijde en Daan Vreeswijk van Goldmund Benelux zorgden voor een spectaculaire herintroductie van het merk tijdens de XFI audioshow in 2018. Door de inzet van vele demo’s, marketing campagnes en reviews heeft het merk, mede door de inzet van de importeur, een sterke positie herwonnen in de Benelux.

Robert Brijde: “Wij ontvingen tot op heden geïnteresseerden vooral in onze showroom in Oostzaan waar meerdere producten van Goldmund te zien en te horen zijn, maar we wilden iets bijzonders doen: met het merk naar de mensen toe. Dat moest dan wel op een bijzondere plek zijn, een plek waar het merk goed tot zijn recht zou komen. Na een gedegen zoektocht vonden we een ruimte die geschikt was op een échte hotspot in het centrum van Amsterdam, de Hobbemastraat 3, naast MOMO. Vrij snel daarna was de kogel door de kerk: de realisatie van de allereerste pop-up brand store van het merk in Europa was een feit.”

Daan Vreeswijk vult aan: “We zijn supertrots op onze nieuwe plek en hebben al bijzonder veel enthousiaste klanten in de winkel mogen ontvangen om te genieten van de draadloze, volledig actieve Goldmund high-end audiosystemen”.

De deuren van de brand store zijn al geopend, maar op 16 november a.s. aanstaande vindt de officiële openingshandeling plaats met als hoogtepunt een kort concert van Dutch Classical Talent Awardwinnaar, cellliste Maya Fridman, waarin ze duetten speelt met de luidsprekers van Goldmund. Om de opening bij te wonen dient een belangstellende zich te registreren via het volgende online formulier: http://bit.ly/GOLDMUND-brand-store-opening.

Adres en contactgegevens Goldmund Popupstore Amsterdam

Hobbemastraat 3
1071 XZ Amsterdam
 
Tel: +31 20 722 09 05
Fax: +31 20 722 09 06
info@goldmund-benelux.com
Openingsdagen en tijden: woensdag t/m zondag van 12:00 uur tot 20:00 uur

EDITORS' CHOICE