Alpha Brussel: zon. 10 en ma. 11 nov. The Grand Opening Show

Redactie Hifi.nl | 10 november 2019 | Fotografie Fabrikant

De Belgische audiodealer Alpha High End heeft vestigingen in Antwerpen, Brasschaat en Turnhout. Zoals wij al eerder hebben laten weten, komend weekend opent een nieuwe vestiging in Brussel zijn deuren. Vandaag is ook bekend geworden dat het openingsfeest meteen luister bijgezet zal worden met “The Grand Opening Show” waarbij versterkers van het Zwitserse DarTZeel en luidsprekers van het Israëlische Morel centraal zullen staan. De show wordt gehouden op zondag 10 november en maandag 11 november, beide dagen van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Alpha Brussel: nieuwe winkel in Brussel, “The Grand Opening Show”

“Het is ons een genoegen om te melden dat wij een prachtige locatie hebben gevonden te Ukkel. Een ruime showroom op 300 m2 met eigen parkeerplaatsen in een geluidsarme omgeving, naast de Alsembergsesteenweg en vrij vlot bereikbaar. Het pand zelf, vroeger een textiel atelier waar naaisters in alle rust hun werk deden, met mooie lichtinval, hoge plafond, … loftstyle die we een Alpha touch hebben gegeven. Met een mooi palet van hoogwaardige merken die we nu reeds sinds 1986 verdelen, is het verheugend om deze nieuwe challenge te mogen brengen, en wij hopen dat u de kans ziet om ons aldaar te komen bezoeken…!” aldus de aanhef van het persbericht van Alpha High End m.b.t. de opening van de vierde winkel.

“Om u een duwtje in deze richting te geven, dachten wij aan een show! Een Cost is No Object Show, deze keer vooreerst in onze hoofdstad ! Dans la capitale…! Met deze show introduceren wij heel graag een nieuw merk, namelijk DarTZeel. Dit merk uit Genève Zwitserland is echt uitzonderlijk fraai materiaal. Niet alleen door zijn heel mooie goud/rode combinatie die direct opvalt, maar door het Zwitserse precisiewerk die heel zichtbaar is in de afwerking van deze juweeltjes… Uiteraard is het de klank die de echte waarde bepaal en daar gaat het ons uiteraard om. U mag ons geloven… het is onwaarschijnlijk muzikaal !! Durf stellen als de typische Geneefse horloge u precies zegt hoe laat het is, doen deze Geneefse juweeltjes u de tijd vergeten. Er is meer, want de intro gebeurt in het bijzijn van Hervé DeleTraZ 'lui meme'!, deze uiterst sympatieke man, grote fan van Hergé (Tintin dus) geeft acte de presence, en alhoewel dat zijn kennis van het Nederlands onbestaand is, spreekt hij uiteraard wel Engels en Frans, maar hij spreekt voornamelijk vlot de universele taal, nl. de muziektaal” stelt Alpha over het Zwitserse audiomerk.

Alpha heeft nog meer nieuwe producten op het programma staan. De ‘Fat Lady’, een set prachtige high end luidsprekers van Morel uit Israel zullen hun kunsten mogen laten horen . De Fat Lady is het vlaggenschip. “Fat lady in de stijl van… it ain't over till the fat lady sings. Nou dat 'Fat' valt wel goed mee… de kreet 'well rounded' zou correcter zijn,” aldus Alpha. Morel luidsprekers zal vertegenwoordigd door Morel’s CEO Hanan Dayan.

“Een CNO-show om niet te missen dus en reden om ons zelf vanuit Vlaanderen & Nederland in Brussel te komen opzoeken. Deze show vindt plaats op zondag 10 november en maandag 11 november, beide dagen van 10:00 uur tot 18:00 uur op locatie in de Joseph Bensstraat 21 te Ukkel (zijstraat Alsembergsesteenweg)," aldus de uitnodiging van Alpha High End.

Adres en contactgegevens Alpha High End Brussel

Alpha Brussels
Joseph Bensstraat 21 (zijstraat Chausse d’Alsemberg, ongeveer in het midden)
1180 Ukkel Brussel
Tel. +32 (0) 2 644 48 44
www.alphahighend.be


EDITORS' CHOICE