NIEUWS

PlatteTV neemt vier webshops over

Consumer Electronics Webshops BV heeft besloten de door haar gedreven webshops en haar overige activiteiten op het gebied van de consumentenelektronica te staken. In dat kader zal Consumer Electronics Webshops BV vier webshops overdragen aan PlatteTV. PlatteTV wordt hiermee eigenaar van PlatteTVdiscounter, TVQ, Soundstore en GetLoud.

Consolidatie in de retail: PlatteTV neemt viertal webshops over

De vier over te nemen shops PlatteTVdiscounter, TVQ, Soundstore en GetLoud zijn gericht op televisie en audio en gaan zo snel mogelijk verder onder de naam en binnen het format PlatteTV. De verwachting is dat PlatteTV de fysieke winkel aan de Peizerweg 72C in Groningen op 11 november a.s. zal heropenen.

New Retail Company, de organisatie achter PlatteTV, kijkt uit naar de toekomst en haar uitbreiding. De vestiging in Groningen in het Vesta Woonforum wordt de tiende winkel voor New Retail Company. De organisatie specialiseert zich in drie multichannel stores: PlatteTV, AllesvoorBBQ en PlayseatStore. Evert C. Meeuwissen, Algemeen Directeur: “Groningen is een logische keuze binnen een fysiek landelijk dekkend netwerk.”

PlatteTV is gespecialiseerd in consumentenelektronica en heeft naast een breed TV-assortiment ook een uitgebreid aanbod in audio. In de loop der jaren heeft PlatteTV zich ontwikkeld tot een moderne speler en is zowel online als offline sterk aanwezig. PlatteTV nam eerder dit jaar o.a. Televisiewinkel over, één van de webshops van Tom Coronel. Ook deze webshop gaat binnenkort verder onder de naam PlatteTV.


EDITORS' CHOICE