NIEUWS

Advance Paris MyConnect 150: DAC, cd-speler, tuner en versterker

Advance Paris, een submerk van het Franse Advance Acoustic, heeft de MyConnect 150 aangekondigd. De MyConnect 150 is een alles-in-één apparaat met een breedte van 43 centimeter. De klasse AB versterker kan 2 x 130 Watt leveren aan acht Ohm en heeft een forse ringkerntransformator aan boord. Voorts zijn buizen in de voortrappen verwerkt.

Advance Paris MyConnect 150: geïntegreerde versterker met alles erop en eraan

De nieuwe Advance Paris MyConnect 150 is een fullsize tweekanaals geïntegreerde versterker waar drie paar luidsprekers op aangesloten kunnen worden (43 x 17 x 37,1 centimeter, 14,5 kilogram). De klasse AB eindtrappen kunnen 130 Watt per kanaal leveren aan acht Ohm en 190 Watt per kanaal aan vier Ohm. De versterker heeft een ruime adem want bij een impedantie van 2,66 Ohm kunnen de eindtrappen 250 Watt leveren. In de voortrappen zijn buizen verwerkt.

De nieuwe versterker is een zeer compleet apparaat. Feitelijk hoeft de gebruiker alleen nog luidsprekers aan te sluiten. Een cd-speler is ingebouwd, evenals een tuner met FM en DAB+. Ook TuneIn internetradio en alle gangbare streamingdiensten zijn voorhanden. Verder is er een overvloed aan analoge en digitale ingangen, waaronder een Xmos USB ingang (32-bit/768 kHz) en voor een draaitafel is een MM of MC ingang ter beschikking. De hoofdtelefoon versterker heeft twee uitgangen die ook nog instelbaar zijn. Optioneel is ook een bluetooth-dongle beschikbaar.

DA-conversie komt voor rekening van een chip van het type AKM AK4490 die PCM-signaal tot 32-bit/768 kHz kan vertalen alsmede native DSD64 en DoP (DSD over PCM) tot DSD256.

Advance Paris MyConnect 150: prijs en leveringsinformatie

We weten nog niet vanaf wanneer de Advance Paris MyConnect 150: leverbaar zal zijn in Nederland. De Nederlandse importeur geeft een gangbare winkelprijs van 1.995 euro.


EDITORS' CHOICE