NIEUWSZappiti

Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition: audiofiele audio- en videospeler

Onlangs hebben wij een recensie gepubliceerd over de Zappiti Pro 4K HDR, een multifunctionele audio- en videospeler. De fabrikant heeft nu een audiofiele versie van het apparaat uitgebracht genaamd Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition. Deze Cinema Edition heeft kort samengevat betere hardware aan boord waardoor de prestaties volgens de fabrikant flink zijn toegenomen.

Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition

De Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition beschikt over twee HDMI-uitgangen: een HDMI 2.0a-poort voor aansluiting op de nieuwste UHD 4K TV's, projectoren en A/V-receivers, en een extra HDMI 1.4-poort voor audio voor aansluiting op oudere A/V-ontvangers en voor betere audioprestaties. De kern van de voeding is  een enorme ringkerntransformator, die een superieur rendement biedt ten opzichte van standaard voedingen en een zeer schone en robuuste stroombron, die weinig ruis en aanzienlijk minder externe magnetische veldinterferentie produceert dan traditionele transformatoren die zijn uitgerust met een gelamineerde stalen kern.

Om de kwaliteit van de audio video signaaloverdracht nog meer te optimaliseren, is de Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition voorzien van een Nulsignaal. transport. Door uw Zappiti Pro 4K HDR aan te sluiten op een vrije RCA-ingang van uw AV-receiver wordt het potentiaalverschil geëlimineerd. voor een perfecte balans tussen verschillende apparaten met een geschikt referentieniveau (grond). Ook het massaloopeffect (buz) wordt geëlimineerd. Het apparaat ondersteunt dubbele 3,5" SATA hot-swap rack, geschikt voor interne opslag tot 32 TB. De IR Extender stelt de gebruiker in staat om zijn Zappiti Pro 4K HDR achter een gesloten deur van een kast of in een andere kamer te zetten en  toch te bedienen.

Zappiti 4K HDR serie

Een universeel mediacenter voor de beste film kijkervaring ooit. Zappiti ontwerpt en produceert alleen professionele videomanagementsystemen van professionele kwaliteit; het leveren van de hoogste kwaliteit, uitstekende prestaties en de best mogelijke gebruikerservaring. Alle Zappiti-producten zijn ontworpen om eindgebruikers gemakkelijk en intuïtief toegang te bieden tot hun volledige filmbibliotheek, in een verbluffende 4K High Definition-resolutie. De bekroonde Zappiti-apparaten worden met succes gebruikt om de bioscoopervaring te verbeteren, in residentiële en commerciële omgevingen over de hele wereld. De Zappiti Mini 4K HDR zet een geheel nieuwe standaard voor home entertainment. Het ondersteunt de meeste digitale audio- en videoformaten, waaronder de modernste HEVC-videocodec met één miljard kleuren. (10-bit kleurencodering), alle moderne 3D-video-standaarden met 3D-ondertitels en voorzien van HDMI 2.0a, 4K 60p, HDR, DTS:X voor de best mogelijke thuisbioscoopervaring.

De Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition neemt het platform van Zappiti over en verbetert het tot een echte, compromisloze 4K universele mediaspeler van wereldklasse kwaliteit en prestaties. De Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition bouwt voort op de basis van de Zappiti Pro 4K HDR en verbetert de Zappiti Pro 4K HDR tot een echte ultrahoge universele 4K multimediaspeler met een compromisloze beeld- en geluidskwaliteit en prestaties. Topklasse voor de meest veeleisende homecinema puristen.

Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition: verbeterde stroomvoorziening

De Cinema Edition levert verbeterde R-Core power met speciaal geselecteerde componenten om ruis te minimaliseren; inclusief Schottky diodes, ESR condensatoren van audiofiele kwaliteit met extra film shunt. De voordelen zijn: minder ruisartefacten bij de uitvoer, wat resulteert in schonere kracht en een schoner signaal.

Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition: het mainboard en de wijzigingen van de nul-signaalkaart

De standaard SMD elektrolytische condensatoren op het moederbord voor het omzeilen en ontkoppelen zijn opgewaardeerd tot de beste lage ESR OS-CON polymeer condensatoren. Deze condensatoren bieden een uitstekende ruisonderdrukking van de interne circuits en voor een optimale dataverwerking. De prestaties van de nul-signaalkaart worden ook verbeterd door gebruik te maken van de beste ontkoppelingscondensatoren.

Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition: femtosecond systeemklok

Een belangrijk kenmerk van de Pro 4K HDR Cinema Edition is de zeer lage jitter klok die is geïmplementeerd voor de belangrijkste videoverwerking. In de Pro 4K HDR Cinema Edition is een aangepaste zeer lage jitter klok geplaatst, type Realtek RTD1295 (SoC). De Reference klok bereikt het hoogste niveau van nauwkeurigheid en heeft een gemeten jitterprestatie van 77 femtoseconden (0,077 picoseconden - RMS: 100 Hz tot 100 KHz) en +/- 0,5 ppm stabiliteit, een van de laagste jitterwaardes in de industrie.

Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition: nieuwe vermogensfiltering

De Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition is uitgerust met verbeterde vermogensfilters voor een schonere en meer lineaire voeding. Een hoogwaardige IEC Furutech NCF-ingang met 6N koperen bedrading is geïnstalleerd op de voedingsprint. De NCF-technologie van de bekende fabrikant Furutech biedt de ultieme elektrische en mechanische demping voor de inkomende stroomkabel, waardoor achtergrondruis effectief wordt verminderd.

Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition: EMI / RFI Conditionering

Mediaspelers zijn met name onderhevig aan elektromagnetische straling en de daaruit voortvloeiende ruis van omringende apparaten. Dit hoogfrequent geluid kan gevoelige stroomcircuits vervuilen en de prestaties verminderen. De Cinema Edition gebruikt een materiaal dat de negatieve effecten van EMI-ruis elimineert en de overdrachtsvoorwaarden van video- en audiosignalen verbetert.

Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition: beste 4K UHD Multimedia Player ter wereld

De Pro 4K Cinema Edition legt de lat voor het afspelen van video en audio nog hoger, waardoor de kwaliteit van beeld en geluid naar nieuwe hoogtes wordt getild. Videoweergave biedt een verbeterde beelddiepte, diepere zwartniveaus, een hoger contrast, een groter dynamisch bereik, nog meer respectvolle tonen en kleuren, zodat u een film in volledige integratie kunt bekijken. De geluidskwaliteit is even krachtig en geeft een boeiend geluid weer op zowel HDMI-audio-uitgangen als digitale audio. De gesproken stem is helderder en opvallender, de geluidsfase is uitgebreid en de soundtracks bieden meer detail, meer dynamiek, een betere ruimtelijkheid, een verbeterde basdiepte en een meer natuurlijke toon. Bij concerten en de muziek van films zijn de stiltes van de verdeling respectvoller, de uitbreidingen eerlijker en sneller en de plaatsing van de instrumenten in de geluidsscène beter gelokaliseerd. De klankkleuren van stemmen en muziekinstrumenten bieden meer natuurlijkheid, aldus de fabrikant.

Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition: prijs en leveringsinformatie

De Zappiti Pro 4K HDR Cinema Edition staat te koop voor net geen 1.800 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »