NIEUWSAkiko Audio

Akiko Audio’s Tuning Sticks zijn vernieuwd

Het Nederlandse Akiko Audio is naar eigen zeggen gespecialiseerd in het bestrijden van hoogfrequente ruis en andere narigheid die het muzieksignaal kan aantasten. Het bedrijf verkoopt onder andere een aantal Tuning Sticks en zes jaar na de introductie, werd deze serie opnieuw onder handen genomen. Wat bleef is de verrassende werking, maar inwendig werd de mineralenmix verrijkt met materialen die ook zijn toegepast in de topmodellen.

Akiko Audio Tuning Sticks

Niet alleen de samenstelling van de binnenkant van de Tuning Sticks is verbeterd. Ook is afscheid genomen van de koolstof behuizing en is de inhoud voortaan ondergebracht in een zijdeglans geanodiseerde aluminium behuizing. De Tuning Sticks werden ook zwaarder en het goede nieuws is, dat de prijzen van deze mkIII serie gelijk zijn gebleven.

‘Vooral als je ze combineert, bewijzen deze evergreens in ons assortiment, dat tuning van een mooi muzieksysteem niet duur hoeft te zijn,” aldus Sander van Berlo. “Het verminderen van achtergrondruis is steeds ons doel en daar dragen deze Tuning Stick zeker hun steentje aan bij.”

Meer informatie en prijzen is te vinden op www.akikoaudio.com.


EDITORS' CHOICE