NIEUWS

Music Emotion november 2019

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Redactie Hifi.nl | 01 november 2019 | Fotografie Redactie Hifi.nl

Een nieuwe maand, een nieuwe Music Emotion. Vanaf deze week ligt het novembernummer in de winkels, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat.

In deze editie lees je uitgebreide tests van de DALI IO6 Active Noise Cancellation hoofdtelefoon, de Focal Chora 806 luidsprekers, Telos Audio Design Grounding Noise Reducer V3.1 & Synergistic Research Active Ground Block SE, ATC SCM19 & SIA2-150, Van Buren audio design Sylva Solid en de Hegel H390 geïntegreerde versterker.

Harro Tillema bracht een bezoek aan het luisterweekend met McIntosh en Sonus faber bij iEar’. Max Delissen was aanwezig bij de Kick-off van het nieuwe hifi-seizoen bij Penhold & Savor Audio. Werner Ero ging naar de Audioshow van Audio Expert bij Cultuurcentrum Babel in ‘s-Hertogenbosch. Martijn Chel schrijft over het persevenement in Londen van Bowers & Wilkin omtrent de introductie van de PX5, PX7, PI3 en PI4, en Edouard Hendrix was bij de opening van Alpha High End in Brussel.

Productnieuws is er van Sennheiser met de nieuwe generatie Momentum Wireless, Acapella Audio Arts Cellini, High Cellini & High Cecillia en Silent Angel Bonn N8.

Een vooruitblik: Audio Show iEar’ 2019 en daarnaast lees je ook de nieuwste muziektips van Ruud Jonker.

Bekijk de volledige inhoudsopgave hieronder.

EDITORS' CHOICE