NIEUWSYamaha

Yamaha MusicCast Pop-up Experience in de Q-Factory tijdens ADE 2019

De hoofdstad staat tot en met zondag 20 oktober nog in het teken van het Amsterdam Dance Event. Op ongeveer 200 locaties zijn talloze evenementen voor de muziek-industrie en kunnen vele duizenden bezoekers weer bij een overvloed aan dance-evenementen terecht.

Een van die locaties is de Q-Factory in Amsterdam-Oost, een vermaard muziekmakerscentrum. De Q-Factory heeft twee podia, ruim 50 repetitieruimtes voor muzikanten, een hotel en andere horecavoorzieningen en talloze bedrijven uit de muziek-industrie, waaronder het Abbey Road Institute, DJ School Amsterdam en de Red Bull Studios. Gedurende ADE kun je er ook terecht voor het streaming- en multiroom aanbod van Yamaha MusicCast.

Lezen: alles wat je moet weten over Yamaha MusicCast

Yamaha Music heeft tijdens het ADE een Pop-up Experience in het Q-Cafe, waar je Yamaha MusicCast-producten kunt beleven. Ben je benieuwd naar het streaming- en multiroom-aanbod, loop dan zeker even binnen bij de Q-Factory. De Yamaha MusicCast Pop-up Experience is zaterdag 19 oktober geopend van 11.00 tot 21.00 uur, en op zondag 20 oktober van 11.00 tot 19.00 uur.

Q-FactoryProgramma ADEWebsite Yamaha

MERK

EDITORS' CHOICE