Poulissen jubileum audio- en videoshow op 2 en 3 november

Redactie Hifi.nl | 01 november 2019 | Fotografie Fabrikant

De in Roermond gevestigde dealer Poulissen Audio Video Center bestaat 25 jaar. Het bedrijf wil dit niet stilletjes voorbij laten gaan en wil het daarom vieren met jubileumshows. Allerlei nieuwe snufjes zullen centraal staan op de jubileumshows die plaats zullen vinden in het weekend van 2 en 3 november 2019.

“De jubileumshow op 2 en 3 november zal in het teken staan van ons ruime audio-video aanbod. Samen met de vertegenwoordigers van de toonaangevende merken Bang & Olufsen, LG, Loewe en Samsung informeren en demonstreren wij de mogelijkheden van de nieuwe televisie modellen. Daarnaast brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisie binnen bovengenoemde merken.

Ook zullen Bang & Olufsen en Bose tijdens de shows aanwezig zijn om u kennis te laten maken met hun home-entertainment systemen,” aldus Poulissen.

Poulissen jubileumshow highlights

Bang & Olufsen: Beovision Harmony 65”en 77" – Let the magic unfold

De Beovision Harmony is de nieuwe tv-beleving van Bang & Olufsen op een groot scherm voor de ultieme bioscoopervaring met intense audiovisuele momenten.

Dankzij het nieuwe concept van Bang & Olufsen is het scherm in de standby- of audiomodus dicht op de vloer gepositioneerd en deels afgedekt door het luidsprekersysteem, waardoor de televisie minder opvalt. Wanneer de Beovision Harmony wordt ingeschakeld, komt hij met een magische beweging tot leven en laat hij zijn mogelijkheden zien. Beleef zelf de magie.

Door de unieke samenwerking van Bang & Olufsen met LG is de BeoVision Harmony uitgerust met de LG C9, die over de nieuwste technologieën beschikt.

Beosound Stage: Introducing the first Bang & Olufsen soundbar

Dit is de eerste soundbar die het toelaat om de kenmerkende rijke en krachtige Bang & Olufsen ‘sound’ aan elk televisietoestel te koppelen. De Beosound Stage zorgt voor een diepe en krachtige sound vanuit één speaker waarmee u een echte bioscoopsfeer creëert in huis. Als een perfecte metgezel voor de tv, of als een afzonderlijk muzieksysteem, is Beosound Stage compatibel met de toonaangevende streamingtechnologieën – ingebouwde Chromecast, Apple AirPlay 2 en Bluetooth – die kunnen worden gebruikt wanneer de TV inactief is en biedt multiroom functionaliteit. Het elegante en naadloze frame van de soundbar bestaat uit natuurlijk aluminium, brons en smoked oak.

Bose: Smarthomeserie, omring jezelf met geluid dat je hoort

Wanneer u luistert via een Bose-speaker of -soundbar, hoort u meer dan alleen het geluid. U voelt hoe het u omringt. Begin met één speaker en voeg er meer toe wanneer u wil.

Lifestyle home cinema serie: prestaties, vakmanschap en eenvoud

Schoonheid streelt het oog, maar ook het oor. En dus maakte Bose het Lifestyle 650 home-entertainmentsysteem mooi in elk aspect. Akoestiek. Vormgeving. Vakmanschap. Eenvoud. Het meest compromisloze home-entertainmentsysteem met vijf luidsprekers dat Bose ooit heeft ontwikkeld voor films en muziek.

LG: OLED: de slimste OLED TV

Haal met een OLED TV van LG een beeldkwaliteit in huis die bij een vorige generatie televisies ondenkbaar was. Geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekende contrast- en scherptekwaliteit.

NanoCell televisie: kleuren worden nog levendiger

Geniet met een LG NanoCell televisie van spectaculaire kleuren en een ongekende beeldkwaliteit dankzij de NanoCell-technologie. Deze innovatieve en unieke techniek levert levendige kleuren op die ongeëvenaard zijn, waarbij de superieure beeldkwaliteit vanuit iedere kijkhoek behouden blijft.

Loewe: Bild - Design voor alle zintuigen

Kenmerkend voor de producten van Loewe is de combinatie van high-tech, design, kwaliteit en bedieningsgemak. De producten worden gekarakteriseerd door fraaie, precieze en elegante vormen. De kwaliteit van hun afwerking blijft behouden over de hele levensduur en zij hebben al meer dan 200 internationale design-awards gewonnen. Kom kennis maken met de verschillende technologieën en modellen.

Samsung: QLED 8K – See the bigger picture

Wat is 8K-resolutie precies? 8K is een superhoge resolutie: vier keer hoger dan 4K en 16 keer hoger dan Full HD. De Samsung QLED 8K heeft een ongeëvenaard en hyperrealistisch beeld. Het is een volledig nieuwe beeldkwaliteit met superhoge resolutie.

The Frame: TV when it’s on, ART when it’s off

Maak uw woonkamer nog mooier met een televisie die past bij uw stijl en interieur. The Frame is meer dan een televisie. Hij maakt elk moment in uw kamer mooier, en beschikt bovendien over de schitterende beeldkwaliteit van QLED. Een schitterende televisie als hij aanstaat en een kunstwerk als hij uitstaat. De unieke Quantum Dot-technologie van Samsung biedt 100% kleurvolume met meer dan een miljard kleurtinten voor een levensecht beeld.

https://youtu.be/1kmuHiVejSg

Poulissen jubileumshows: plaats, data en tijdstippen

Noteer alvast de jubileum televisieshows in uw agenda.

Zaterdag 2 november 2019 van 10:00 uur – 17:00 uur
Zondag 3 november 2019 van 12:00 uur – 17:00 uur

Locatie: Poulissen Audio Video Center, Schoenmakersstraat 19, 6041 EX ROERMOND

Voor het volledige showprogramma en de laatste informatie over de show, kijk op www.poulissen.nl.


EDITORS' CHOICE