NIEUWSConquistar

432 EVO & Conquistar herfstshow en dealerdag op 16, 17 en 18 nov.

Op 16, 17 en 18 november organiseert 432 EVO samen met het tevens Belgische Conquistar een herfstshow in Wetteren (nabij Gent, in België). De volledige set van de XFI wordt in het pand van 432 EVO opnieuw opgebouwd, en is te beluisteren in een gezellige huiskamersetting. De locatie ligt op slechts twee km van de autostrade en er is een ruime gratis parking. 

Bijzonder aan dit event is dat je naar je eigen muziek kan luisteren (Tidal, CD, USB-stick) en dat het verschil tussen 440 Hz en 432 Hz ook gedemonstreerd wordt, iets dat op een drukke show zoals de XFI niet zo evident is gezien onze kamer vaak vol zat.

Ondertussen zijn er meer en meer indicaties dat 432 Hz nu ook wetenschappelijk te bewijzen is, en dat het 432 Hz-effect naast een meer natuurlijke niet digitale klank, ook een invloed heeft op de gezondheid en het welzijn. Studies ter plaatse inkijkbaar, aldus 432 EVO.

Je kan uiteraard ook gewoon bitperfect met de EVO spelen, op het allerhoogste niveau. Dat kon je op de X-FI duidelijk horen in de Aries Cerat + Illumnia ruimte, een ruimte die zowel door Hifi Pig als hifi.nl geprezen werd.

Het systeem bestaat uit:

  • 432 EVO MASTER muziekserver
  • Metrum Adagio DAC (topmodel)
  • Vitus SS-025 eindrap uit de Signature reeks
  • Conquistar Hybrid Ribbon luidsprekers volgens open dipole principe
  • SOtM audiofiele switch, en nieuw: audiofiele routing

Ook kan je de laatste nieuwe grounding optie op de 432 EVO horen.

Ben je meer voor muziek dan voor de techniek of technische uitleg, dan kunnen we alvast meegeven dat je ook gewoon kan komen genieten van het geheel, zoals ervaren werd door Hifi Pig:

The ‘Total Immersion’ Room – 432 Evo & Conquistar

There was a lot of tech going on in this room, with the Belgian 432 Evo Master Server, SOtM, Vitus Audio amp and Metrum DAC, but when you sat down and listened it just wasn’t about the gear or the tech at all, just all about the music. Seriously, this was stunning. Total immersion in the music a beautiful, detailed and enveloping experience. That is surely what Hifi should be about.

Waar, wanneer en voor wie?

Concreet: het event is op 16 en 17 november toegankelijk voor particulieren. Op beide dagen vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur. Aanmelden is helemaal niet verplicht, maar vooraf een seintje geven met hoeveel personen je komt, wordt zeker geapprecieerd.

Op 18 november kunnen hifi professionals en 432 EVO resellers langskomen op de 432 EVO & Conquistar dealerdag vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur, tevens in Wetteren op hetzelfde adres. Aanmelden is noodzakelijk via info@klinktbeter.be, uiterste aanmelddatum is vrijdag 8 november.

Adres: Blauwe Paal 45, 9230 Wetteren, België


MERK

EDITORS' CHOICE