The Hifi Show op zat. 30 nov. en zon. 1 dec. in Holiday Inn in Leiden

Redactie Hifi.nl | 20 november 2019 | Fotografie Fabrikant

Het weekend van zaterdag 30 november en zondag 1 december a.s. organiseert dealer The Hifi Studio Number One weer een audioshow in het Holiday Inn hotel in Leiden. Belangstellenden kunnen weer uitgebreid kennismaken met en luisteren naar een groot aantal merken. Na drie zeer goed bezochte shows gehouden in 2012, 2014 en 2016, maakt The Hifi Studio Number One zich op voor de vierde editie.

The Hifi Studio Number One organiseert The Hifi Show op zat. 30 nov en zon.1 dec.

De aangekondigde audioshow is alweer de vierde editie. Eerdere edities waren een succes en de in Leiden gevestigde audiodealer The Hifi Studio Number One heeft er dan ook veel zin in om wederom een interessante show te organiseren.

Verdeeld over twaalf zalen vindt de bezoeker naast betaalbare systemen tot high-end hifisystemen ook hoofdtelefoons. Speciaal voor dit weekend zijn er demonstraties met verbeteringen, productintroducties en mooie aanbiedingen. Ook kunnen bezoekers kennismaken met een hoogwaardige 7.2.4 Dolby Atmos bioscoop. Kortom, genoeg moois voor een bezoek aan The Hifi Show in het Holiday Inn Hotel te Leiden, georganiseerd door audiospecialist The Hifi Studio Number One.

The Hifi Show: deelnemende merken

De deelnemende merken zijn onder andere Accuphase, ATC, AudioVector, Anthem, Audio Physic, Auralic ,AudioQuest, Chord Cables Company, Cyrus, Dynaudio, Final, Hifiman, Innuos, Kii Audio, Lumin, Martin Logan, Meze, Monitor Audio, Naim, Optoma, Paradigm, Primare, RHA, Rivasono, Sbooster, Sonos, Transrotor en Yamaha.

AudioQuest laat horen wat lichtnetverbetering doet, Sbooster laat horen wat een nieuwe apparaatvoeding kan betekenen en Rivasono neemt de bezoeker mee in de wereld van de betere akoestiek. Ook is er aanbod van hoofdtelefoons, audiofiele cd’s en vinyl.

Onder de ter plaatse geregistreerde bezoekers zullen na afloop diverse mooie prijzen worden verloot.

The Hifi Show: locatie, data en tijden

The Hifi Show vindt plaats in het centraal gelegen Holiday Inn Hotel, Haagse Schouwweg 10 te Leiden en is zowel met de auto (A4, A44, N11 en N206 en gratis parkeren) als met het openbaar vervoer goed te bereiken. (Treinstation is vlakbij, evenals buslijn 43)

Bezoekers zijn op beide dagen van harte en gratis welkom van 10:00 uur en 17:00 uur. “Tot ziens op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019,” aldus The Hifi Studio Number One.

Meer weten? Kijk dan op http://www.thehifishow.nl


EDITORS' CHOICE