NIEUWSSamsung

Shows bij Overgaauw: 17 okt. Samsung 8K en 19 okt. Sonus Faber Olympica Nova

Dealer Overgaauw in Leiden organiseert volgende week twee shows. Tijdens de eerste show, die plaatsvindt op 17 oktober zal de QLED 8K televisietechniek van Samsung centraal staan. De luidsprekers uit de Olympica Nova productlijn van Sonus faber staan centraal op 19 oktober.

Samsung QLED 8K donderdag 17 oktober

“De technieken op het gebied van beeld en geluid zijn voortdurend in beweging, evenals Overgaauw. Regelmatig organiseren wij speciale evenementen om u op en top te informeren. Samsung bewijst met de QLED 8K Q900R dat kleuren helderder, intenser en scherper weergegeven kunnen worden dan ooit tevoren. Wij verzekeren u dat u versteld zult staan. Drieëndertig miljoen pixels laten de beelden optimaal tot hun recht komen en evenaren een realistisch beeld. Zelfs op een groot televisiescherm zijn deze van dichtbij prettig te bekijken, zonder de individuele pixels te zien. En of u nu een streamingsdienst, set-top box, HDMI, USB of mobiele mirroring gebruikt, de Quantum Processor herkent en schaalt de beelden op om in 8K-kwaliteit weer te geven. Ook de geluidskwaliteit is beter dan ooit.

Op 17 oktober is Dennis Plompen van Samsung aanwezig, zodat u onder zijn begeleiding kunt kijken, luisteren en vragen stellen bij ons in de winkel,” aldus Overgaauw.

Sonus faber Olympica Nova op zaterdag 19 oktober

“Twee dagen later richten we onze pijlen op het geluid van Sonus faber. De Olympica Nova lijn heeft zeven verschillende luidsprekers waaronder een tweetal centerluidsprekers. Zowel liefhebbers van tweekanaals muziek als van home cinema, kunnen genieten van het vol klinkend geluid van de Olympica Nova. De lage tonen klinken putdiep en worden met gemak afgewisseld door midden- en hoge tonen. Als u een liefhebber bent van warme en fluweelzachte klanken, adviseren wij u deze lijn te beluisteren op zaterdag 19 oktober bij ons in de winkel,” luidt de uitnodiging van Overgaauw.

Lees ook onze recensie over de Sonus faber Olympica Nova V, het vlaggenschip van de Olympica Nova productlijn.

Adres en contactgegevens Overgaauw

Hi-Fi Centrum Overgaauw B.V.
Breestraat 146
2311 CX Leiden
Tel. 071 – 512 68 62
E-mail: verkoop@overgaauw.nl
Website: https://overgaauw.com

EDITORS' CHOICE