NIEUWSSonus faber

Sonus faber toont Olympica Nova productlijn op RMAF in VS

De Italiaanse luidsprekerbouwer Sonus faber heeft vandaag een gloednieuwe productlijn gelanceerd genaamd Olympica Nova. De nieuwe productlijn heeft zeven leden waaronder een tweetal centerluidsprekers. Zowel liefhebbers van tweekanaals muziek als liefhebbers van home cinema kunnen hun gading vinden bij de nieuwe Olympica Nova productlijn. Hifi.nl had de luidsprekers al in huis. De recensie is inmiddels gepubliceerd.

Sonus faber Olympica Nova

Sonus faber heeft de 16e editie van het Rocky Mountain Audio Fest in de stad Denver in de VS aangegrepen om de nieuwe Olympica Nova productlijn aan het publiek te tonen. Belangstellenden worden uitgenodigd om de stand van Sonus faber te bezoeken in de Red Rock 1 Room, Colorado Ballroom, Level 3 of the Convention Center.

Tja, dat is toch een beetje ver weg voor iemand die zich in Nederland bevindt. Wellicht is het dan beter om even te wachten op een productpresentatie hier te lande, die er ongetwijfeld binnenkort ook gaat komen. Wie echter vandaag al meer wil weten verwijzen wij graag naar onze recensie over de Sonus faber Olympica Nova V, de grootste vloerstaander van de nieuwe familie. In de recensie staan prijzen en allerlei andere informatie genoteerd over de nieuwe luidsprekers van het Italiaanse merk.

We gaan hier dan ook niet in herhaling vallen en verwijzen graag naar onze recensie over de Sonus faber Olympica Nova V.

MERK

EDITORS' CHOICE