NIEUWS

Hama USB-C adapter: oplossing bij ontbreken jack aansluiting

De nieuwste smartphones en laptops beschikken tegenwoordig over een USB-C aansluiting waarmee het toestel kan worden opladen. Alleen een jackplug voor het aansluiten van een hoofdtelefoon ontbreekt steeds vaker. De nieuwe en kleine USB-C adapter van Hama is de ideale oplossing voor het aansluiten van een bekabelde hoofdtelefoon.

Hama USB-C adapter: handig als een jack-ingang ontbreekt

Wie eindelijk de perfecte hoofdtelefoon hebt gevonden - niet alleen wat betreft het geluid, maar ook qua pasvorm en comfort - zal deze natuurlijk zoveel mogelijk willen gebruiken. Dan is het uiteraard vervelend als een smartphone of notebook alleen beschikt over een USB-C-poort terwijl de hoofdtelefoon met kabel nog een jack aansluiting heeft.

Hama heeft een praktische oplossing op de markt gebracht voor dit vervelende scenario: een kleine USB-C adapter met een aansluiting voor een hoofdtelefoon. Het enige dat de gebruiker moet doen, is hem aansluiten op het toestel.

De hoogwaardige DA-converter zorgt voor een optimale geluidskwaliteit. Er zijn drie equalizerinstellingen die volgens Hama zorgen voor het perfecte geluid bij elke muziekstijl en in elke omgeving. Dankzij de geïntegreerde microfoon kunnen zelfs hoofdtelefoons zonder microfoon ook gebruikt worden om te bellen of te skypen.

Hama USB-C adapter: technische specificaties

Vermogen: 2x 125 mW versterker
Spanning: 5 Volt
Huidig verbruik: 50 mA
Besturingssysteem: Windows 10/8/7, Mac OS 10.8 of hoger, Android 7.0 of nieuwer
Geschikt voor driepolige 3,5-mm-jack-apparaten
USB-C Audio Device Class Adapter
Adviesprijs: 30 euro


EDITORS' CHOICE