NIEUWSRhapsody

Demo- en luistershow MSB: The Discrete DAC

Zaterdag 19 oktober aanstaande ben je van harte welkom bij Rhapsody in Hilversum voor een showdag rond MSB, specifiek The Discrete DAC van het merk. 

MSB bij Rhapsody

"MSB levert al jaren een staaltje verfijnde ontwerptechniek. Het zou te ver voeren om dat hier in detail te gaan beschrijven. Maar er verschijnen steeds meer juichende reviews over de unieke ontwerpen en de muzikale kwaliteiten van MSB in de high-end-media, en ook muziekliefhebbers vragen steeds vaker om dit pareltje."

"The Discrete DAC is technisch vooruitstrevend met aandacht voor elk materieel en immaterieel detail. Het summum op het gebied van digitaal/analoog-conversie. Daarnaast komt The Discrete ook met een verrassend modulair concept. Deze is uit te bouwen tot iets extreems met o.a. high-visiblity LED-scherm, altijd aansluitmogelijkheden voor de allernieuwste audio-formats, USB module, streaming renderer, power supply, power base. We gaan dat in een aantal workshops stapsgewijs demonstreren en laten horen. We weten zeker dat je versteld zult staan. Maar ontdek dat zelf. We zien je graag verschijnen!'

Zaterdag 19 oktober | workshoptijden 10.30, 12.00, 13.30 en 15.00 uur | www.rhapsody.nl


EDITORS' CHOICE