Innuos streamers en PhoenixUSB reclocker bij Majstro Audio

Zaterdag 12 oktober aanstaande is er bij Majstro Audio in Kamerik gelegenheid om kennis te maken met diverse streamers en netwerkspelers van Innous, maar ook met een absolute primeur: de Innuos PhoenixUSB reclocker.

Majstro Audio is bij veel lezer ongetwijfeld bekend onder de vorige naam, Streaming4Home, op de afgelopen XFI audioshow aanwezig om de verschillen tussen de diverse modellen te laten horen. "Duidelijk waarneembaar, en dat in een lang niet optimale situatie. Op zaterdag laten we de verschillen horen tussen de ZENith, ZENith met PhoenixUSB en het topmodel de Statement.

 Innuos PhoenixUSB

De PhoenixUSB is de laatste ontwikkeling van Innuos en kan gebruikt worden met alle streamers en netwerkspelers mits ze voorzien zijn van USB. Inwendig zijn drie componenten aanwezig: een USB regenerator, voeding en een externe master clock met zijn eigen voeding. Voor meer info over de PhoenixUSB reclocker kun je terecht op www.innuos.com, op loop zaterdag 12 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur eens binnen bij Majstro Audio, Hallehuis 1 in Kamerik. 


MERK

EDITORS' CHOICE