Luisterweekend Kii Three met BXT op 5 en 6 okt. bij Gydotron

Komend weekend zal de in Wijnegem (België) gevestigde dealer Gydotron de actieve luidspreker Kii Three van het Duitse Kii Audio demonstreren samen met de BXT-module. Op zaterdagmiddag 5 oktober en zondagmiddag 6 oktober kunnen belangstellenden binnenlopen om te luisteren en vragen te stellen.

Kii Three met BXT-module komend weekend bij Gydotron

“Toen we de eerste muziek, enkele jaren geleden, beluisterden op de Kii Three ging ons hart sneller slaan. Hoe kan dit, zo'n compacte speaker en toch zulk diep laag, wat een dynamiek, super homogeen, erg mooi 3D beeld, kortom wij waren enorm onder de indruk. Nu, zoveel jaren later, heeft Kii Audio een nieuwe ontwikkeling op de markt gebracht, namelijk de BXT module, neen, geen subwoofer, maar wel een toevoeging aan de Kii Three die hem omtovert tot een meerwegsysteem. De cardio-afstraling is gebleven, maar de speaker gaat nu nog dieper in het laag, is nog net wat homogener en het ruimtebeeld is overtuigender.

Wij willen ons enthousiasme graag delen en daarom houden op zaterdag 5 oktober (van 13:00 uur tot 19:00 uur) en zondag 6 oktober (van 13:00 uur tot 16:00 uur) een luisterweekend met dit systeem. De demo is doorlopend en gratis. Wij voorzien in lekkere wijntjes en hapjes,” aldus Gydotron.

Adres en contactgegevens Gydotron

Gydotron Audio
Turnhoutsebaan 241
2110 Wijnegem
België
Tel.:  +32 473 11 65 13
https://www.gydotron.com/


EDITORS' CHOICE