Zat. 12 okt. Vitus Audio SIA-030 en JosephAudio Pearl3 Graphene speakers bij RealFineAudio

Op de afgelopen XFI beurs presenteerde distributeur Connaisseur-AV de Vitus Audio SIA-030 geïntegreerde versterker samen met de JosephAudio Pearl3 Graphene luidsprekers. Deze set is nu op herhaling in het hoge noorden bij RealFineAudio. Het ideale moment om deze set opnieuw te beluisteren en voor sommigen om die voor de eerste maal te ontdekken. Belangstellenden zijn van harte welkom op zaterdag 12 oktober a.s. tussen 11:00 uur en 17:00 uur in de hifistudio in Twijzelerheide.

Vitus Audio SIA-030 en JosephAudio Pearl3 Graphene luidsprekers in de spotlight

De Vitus Audio SIA-030 werd in mei van dit jaar geïntroduceerd tijdens de High End show in München. De commentaren tijdens de show en de reviews die volgden, was voor RealFineAudio de doorslag om per direct de SIA-030 op te nemen in het RealFineAudio gamma. Tweemaal 30 Watt in klasse A of tweemaal 200 Watt in klasse AB, zelf te selecteren met de remote, genoeg vermogen om bijna elke speaker aan te sturen. Optioneel kan je deze versterker ook nog uitbreiden met een hoogwaardige phonostage en een DAC/Streamer, wat wil je nog meer? Sommigen spreken van één van de beste, zo niet, de beste geïntegreerde versterker van dit moment, aldus RealFineAudio.

“Als digitale bronnen hebben we de Vitus Audio SCD-025 mkII cd-speler en de Alluxity Media One met Digital Out server geselecteerd. Aan analoge kant wordt er gekozen voor een platenspeler van Kuzma, met een bijpassende phonostage van Whest Audio. Om al deze elementen te verbinden gebruiken we kabels van Purist Audio Design en TelluriumQ.

JosephAudio speakers zijn in Amerika al jaren een begrip en zijn nu ook beschikbaar in onze regio via distributeur Connaisseur-AV. De reviews en commentaren van shows spreken boekdelen, lees Facebook er maar op na. JosephAudio is trouwens al enkele jaren de vaste speaker partner voor Alluxity tijdens de High End Show in München. Het was dus voor iedereen een logische keuze om dit merk op te nemen in het portfolio. Tijdens ons event zullen wij u de Pearl3 Graphene voorstellen, het topmodel van de JosephAudio range.

Als doorgewinterde audioliefhebber mag u deze show niet missen, het wordt genieten en smullen … want wij zorgen ook voor een hapje en een drankje. Tot dan!” zo luidt de uitnodiging van RealFineAudio.

Plaats, datum, tijdstip

RealFineAudio, Bjirkewei 11, 9287 LA Twijzelerheide
Zaterdag 12 oktober 2019, 11:00 uur tot 17:00 uur 

MERK

EDITORS' CHOICE