Van Duppen Audio presenteert op 10 okt. het laatste Naim nieuws

Op donderdagavond 10 oktober a.s. presenteert Van Duppen Audio in Venlo de nieuwe noviteiten van de Britse audiofabrikant Naim. Zo kan een belangstellende kennis maken met de nieuwe NAIT XS 3 en SuperNait 3 en de vernieuwde NAIM Mu-so 2nd Generation line-up.

Naim bij Van Duppen Audio in Venlo

Donderdag 10 oktober is een reguliere koopavond en belangstellenden kunnen dan gewoon binnenlopen bij Van Duppen Audio om de nieuwe producten van het Engelse Naim te bekijken en te beluisteren. Tussen 19:30 uur en 20:30 uur zullen de nieuwe geïntegreerde versterkers NAIT XS 3 en SuperNait 3 worden gedemonstreerd met hun voorgangers. De nieuwelingen kenmerken zich door een aantal interne verbeteringen en ook door de toevoeging van een draaitafelingang.

Van Duppen Audio laat voorts weten dat de speciale promotie ten einde loopt maar een kalant kan tijdelijk nog profiteren van het speciale aanbod met een fikse korting rondom de Naim Uniti Nova en de nieuwe Neat Ekstra luidsprekers, die uiteraard zullen worden gedemonstreerd.

Naim Mu-so en Mu-so Qb 2nd Generation

Naim heeft zijn draadloze luidsprekers een flinke update gegeven, waaronder ook een dark grey afwerking. Het aanraakscherm is verbeterd en er zijn nieuwe kleuren voor de optionele covers. Lees ook onze recensie over de Naim Mu-so 2 2nd Generation.

De toepassing van DSP heeft de luidsprekers volgens Van Duppen een flinke boost gegeven. Ook zijn de ondersteuning van AirPlay 2 Google Cast toegevoegd. Door de toevoeging van 5 Ghz naast de 2,4 GHz en de grotere interne buffer is de stabiliteit van de draadloze verbinding beter geworden.

Adres en contactgegevens van Duppen Audio

Van Duppen Audio is gevestigd aan de Spoorstraat 42 in Venlo. Voor de deur is betaald parkeren mogelijk. Venlo Centraal Station bevindt zich op twee minuten loopafstand. Meer informatie? Kijk dan op www.van-duppen.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE