NIEUWS

Thomson WHP6309BT: draadloze hoofdtelefoon voor senioren

Sinan Kökbugur | 19 september 2019 | Fotografie Fabrikant

Het volume van de televisie de hoogte in jagen wanneer het gehoor minder goed is, is niet altijd de beste oplossing. Dit kan namelijk niet zo aangenaam zijn voor de medebewoners of buren als de muren in huis niet volledig geluidsdicht zijn. Een betere optie om ongehinderd te luisteren naar het favoriete programma, is het gebruik van een aangepaste hoofdtelefoon, bijvoorbeeld de nieuwe draadloze Thomson WHP6309BT. 

Thomson WHP6309BT: 4-in-1 hoofdtelefoon

Thomson lanceert de digitale, draadloze WHP6309BT 'Senior 4-in-1' hoofdtelefoon die via de nieuwste draadloze bluetooth-technologie ook ouderen laat genieten van een zuiver, kristalhelder geluid terwijl ze thuis naar televisie kijken of muziek willen luisteren.

De hoofdtelefoon combineert geluidskwaliteit met uitstekend comfort en gebruiksgemak. Het in ear model met zachte siliconen oorkussens en een lichte, flexibele kinbeugel zal niet storen wanneer de luisteraar comfortabel op de bank ligt, ook niet als hij/zij een bril draagt.

Tegelijkertijd beschikt de Thomson WHP6309BT over een multipoint-functie. Hij biedt de mogelijkheid om gelijktijdig twee apparaten te verbinden met de hoofdtelefoon. Sluit de zender gewoon aan op de gewenste audiobron zoals een dvd-speler, cd-speler, tv-toestel, hifi-systeem, smartphone of tablet. Zonder ingewikkelde bedrading en dankzij de eenvoudigste plug-and-play installatie kan binnen enkele minuten worden genoten van een meeslepende en levendige klank. Het maakt niet uit of gebruik wordt gemaakt van connectiviteit via analoge verbindingen (cinch of jack), digitale verbindingen (optisch) of directe draadloze verbindingen (via bluetooth).

Het volume kan rechtstreeks op de hoofdtelefoon worden geregeld en de balans kan individueel worden ingesteld. Kortom, alles kan aangepast worden en dat ook nog per oor. Bovendien kan er een microfoon worden ingeschakeld waardoor de gebruiker makkelijk een telefoongesprek kan voeren via een smartphone, en dat met slechts één druk op de knop.

De geïntegreerde lithium-polymeerbatterij maakt tot acht uur ononderbroken gebruik mogelijk, en heeft een standby-tijd van ongeveer 250 uur. De hoofdtelefoon kan worden opgeladen door middel van de zender, die dan dienst doet als een laadstation.

Thomson WHP6309BT: technische specificaties

Bereik: 10 meter
Maximale gebruikstijd: 8 uur
Maximale standby-tijd: 250 uur
Frequentie: 3.402-2.480 MHz
Draaggolffrequentie: 2,4 GHz (op bluetooth basis)
Bedrijfsspanning: 5 Volt, 550 mA
Lithium-polymeerbatterij: 3,7 Volt
Gewicht van de hoofdtelefoon: 70 gram

Verkoopprijs: 119 euro


EDITORS' CHOICE