NIEUWSVifa

Vifa City 360-graden bluetoothspeaker

Rob Nijman | 17 september 2019 | Fotografie Fabrikant | Vifa

Het hippe designmerk Vifa heeft weer een nieuw model in de markt voor draadloze bluetoothspeakers: de Vifa City. Een uitdagend design in zes onderscheidende kleurencombinaties, een ijzersterke behuizing en een 'rijk, authentiek 360⁰ geluid' - zo luidt de introductie van de aparte verschijning, die slechts 300 gram weegt.

Hoewel we op de redactie eigenlijk geen idee hebben hoe de Vifa's klinken, zijn we toch best een beetje fan van het merk. En dan met name van de fraaie Nordic Collection die afgelopen najaar op de markt verscheen. Daarom hebben we de Vifa City inmiddels aangevraagd om eens te achterhalen of de audioprestaties en de gebruikerservaring het mooie ontwerp een beetje kunnen matchen. 

Vifa City

De Vifa City weegt 300 gram en heeft een doorsnede van net iets meer dan 10 centimeter. De gril van gegoten aluminium en de sterke behuizing van recyclebaar ABS zorgen ervoor dat de City altijd met je mee kan. Hij is spatwaterdicht en voorzien van de nodige unieke Vifa techniek. Zo kun je bijvoorbeeld twee of meer City’s even tegen elkaar aanhouden om met Kiss ‘N’ Connect de muziek op alle units af te spelen.

De City is voorzien van een 15 mm tweeter en een 65 mm woofer, elk voorzien van een eigen versterker. Het ronde design ondersteunt het 360⁰ geluid, verbinding is Bluetooth 4.0. De Lithium Ion batterij zorgt ervoor dat je lang van je favoriete muziek kun genieten, al wordt er geen melding gemaakt van het aantal uren.

De Vifa City verschijnt in de opvallende kleurencombinaties Green & Lemon, Ultramarine & Coral, Burgundy & Blusch en Terracotta & Blue. Daarnaast zijn er effen uitvoeringen in Stone Grey en Sage Green. De speaker is onder andere verkrijgbaar via Bol.com, e-styleaudio en Fonq en heeft een adviesprijs van 139 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE