NIEUWSNAD

NAD toont T 778 AV-receiver op Cedia 2019

Sinan Kökbugur | 11 september 2019 | Fotografie Fabrikant | NAD

NAD Electronics heeft zijn nieuwe T 778 negenkanaals vlaggenschip AV-receiver aan het publiek getoond op de CEDIA Expo 2019 in de VS. De T 778 beschikt over de nieuwste ontwikkelingen in de hybride digitale technologie van NAD om negen versterkingskanalen te creëren met verbeterde efficiëntie voor de afgifte van een hoge stroom. Naar verwachting zal de nieuwe T 778 van NAD in de maand november in de winkel staan.

NAD T 778: flexibele AV-receiver

De nieuwe T 778 van audiobedrijf NAD kan volgens het bedrijf conservatief gerekend 9 x 80 Watt leveren, alle kanalen aangedreven met nominale vervorming. Voor flexibiliteit zijn de versterkerkanalen configureerbaar om te worden gebruikt voor surround- of tweede zone-audio. De fabrikant belooft een stille zwarte achtergrond, samen met explosieve dynamiek die levensecht realisme, drama en opwinding toevoegen aan muziek en films.

Het 3U-chassis met laag profiel en het TFT-touchscreen worden gecombineerd met gecertificeerde driverondersteuning voor alle belangrijke besturingssystemen. Die specifieke kenmerken maken de T 778 de perfecte keuze voor geavanceerde op maat gemaakte thuisbioscopen. Dankzij de NAD Modular Design Construction (MDC) heeft de T 778 een ingebouwde toekomstbestendigheid, omdat de twee MDC-slots ervoor zorgen dat modules kunnen worden vervangen wanneer digitale codecs zouden wijzigen.

Bovendien bevat de NAD T 778 7.1.4 Dolby Atmos, DTS Master Audio en Dirac Live-kamercorrectie, die samen hyperrealisme leveren dat elke dimensie van een uitvoering vangt, aldus NAD. Verder is er bit-perfecte 4K UHD video-doorvoer. Ten slotte krijgt de gebruiker ook high-res multi-room streaming via BluOS met ondersteuning van MQA. Ook is de T 778 voorzien ondersteuning van tweeweg bluetooth aptX HD.

NAD T 778: prijs en leveringsinformatie

Naar verwachting zal de T 778 beschikbaar zijn vanaf november. We hebben nog geen prijsinformatie voor Nederland vernomen.

MERK

EDITORS' CHOICE