NIEUWS

Bang & Olufsen lanceert nieuwe seizoenscollectie


Sinan Kökbugur | 07 september 2019 | Fotografie Fabrikant

Het Deense audiobedrijf Bang & Olufsen heeft zijn nieuwe seizoenscollectie gelanceerd. Gaat dit over audioproducten of gaat dit over mode? Het gaat over allebei: stijlvolle modieuze audioproducten die qua kleurstelling afwijken van de gangbaar gekleurde in functie vergelijkbare audioproducten.

Bang & Olufsen seizoenscollectie najaar 2019

“De seizoenscollectie organiseert een botsing van kleuren in een monochrome stijl van de populairste luidsprekers en hoofdtelefoons van Bang & Olufsen - een rustige kleur, een klassiek en zelfverzekerd bruin en een fris en krachtig roze. Gecombineerd zijn de kleuren eclectisch en progressief en tegelijkertijd zacht en verfijnd. De producten in de collectie zijn de Beoplay H9, Beoplay E6, Beoplay A1 en tot slot de Beoplay P6,” aldus het Deense audio- en lifestylemerk.

Beoplay H9

Een hoogwaardige, draadloze hoofdtelefoon van Bang & Olufsen met een over-ear draagstijl en zachte lederen kussens. Beoplay H9 combineert actieve ruisonderdrukking, een innovatieve aluminium touch-interface, spraakassistent en Bang & Olufsen Signature Sound. Geen lawaai, alleen pure muziek. Tot 25 uur speeltijd. Seizoenskleuren: Peony & Chestnut.

Beoplay E6

De Beoplay E6 van Bang & Olufsen is een lichtgewichte, in-ear draadloze oortelefoon. De oortelefoons hebben het kenmerkende rijke Bang & Olufsen geluid en een veilige, ergonomische pasvorm voor een actieve levensstijl. De oortelefoons hebben een sterke bas en rijk dynamisch geluid. Hiermee zijn de Beoplay E6 ontworpen om indruk te maken. Tot slot zijn deze oortelefoons gemaakt van duurzame materialen en hebben ze zowel een spat- als stofbestendig ontwerp. Seizoenskleuren: Peony.

Beoplay P6

Een krachtige en draagbare Bluetooth-luidspreker. Het levert een rijke akoestische ervaring, terwijl True360-geluid zorgt voor een gelijkmatige geluidsverspreiding. Voor iedereen die het bekende Bang & Olufsen Signature-geluid overal in huis - of eromheen - wil ervaren. Seizoenskleuren: Chestnut.

Beoplay A1

Een echt draagbare Bluetooth-luidspreker voor muziek en gesprekken. Beoplay A1 is de ideale luidspreker om overal mee naar toe te nemen dankzij de brekende prestaties en een ongekende indruk. Gemaakt voor mensen die geven om geweldig geluid en design. Seizoenskleuren: Tan, Chestnut & Peony. Lees ook onze recensie over de A1 van Bang & Olufsen.

Bang & Olufsen seizoenscollectie najaar 2019: prijzen en beschikbaarheid

De adviesprijzen voor de nieuwe collectie zijn als volgt:

Beoplay H9:  500 euro
Beoplay E6:  300 euro
Beoplay A1:  250 euro
Beoplay P6:  400 euro

EDITORS' CHOICE