NIEUWSPhilips

Philips PH805: draadloze ANC hoofdtelefoon in het middensegment


Sinan Kökbugur | 05 september 2019 | Fotografie Fabrikant | Philips

TP Vision komt met een noise cancelling Philips koptelefoon met high-end specificaties voor een mid-range prijs. Uitstekende audioprestaties, ruisonderdrukking, comfort, een strak design en solide kwaliteit komen samen in de nieuwe Philips-koptelefoon PH805, aldus het bedrijf. Vanaf november is de nieuwe hoofdtelefoon leverbaar.

Philips PH805: draadloze active noise-cancelling hoofdtelefoon

De Philips PH805 staat garant voor optimale geluidskwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit in het middensegment voor draadloze over-ear ANC-koptelefoons. Dankzij geavanceerde digitale ANC-technologie biedt de PH805 een indrukwekkende reductie van 27 dB waardoor 95% van de achtergrondgeluiden wordt onderdrukt. Gebruiksvriendelijk dankzij intuïtieve touch-bediening, fysieke knoppen en eenvoudige spraakbediening.

De opvouwbare PH805 is met 235 gram een van de lichtste modellen onder de draadloze over-ear ANC-koptelefoons. Hoogwaardige 40 mm-drivers garanderen high resolution audio. De geavanceerde hybride ANC-technologie van de PH805 gebruikt vier ECM-microfoons om 27 dB - oftewel 95% - van de achtergrondgeluiden te onderdrukken: twee feedback-microfoons aan de binnenkant van de oorschelp en twee feedforward-microfoons aan de buitenkant.

Straatrumoer, achtergrondgeluid, verkeerslawaai en stemgeluid worden allemaal drastisch verminderd of onderdrukt. Daarnaast hebben de oorschelpen ergonomische oorkussens van zacht traagschuim voor passieve ruisonderdrukking.

Deze combinatie van actieve en passieve ruisvermindering zorgt ervoor dat alle ongewenste omgevingsgeluiden worden weggefilterd en garandeert zo ongestoord en ruisvrij luistergenot.

Philips PH805: volledige controle

De oorschelpen bevatten gebruiksvriendelijke knoppen en touch-bediening. Veeg omhoog of omlaag over de rechter oorschelp om het volume aan te passen en voor spraakbediening. Tik eenmaal om ANC of Awareness modus in of uit te schakelen. Met deze laatste optie hoor je wat er om je heen gebeurt en blijft je muziek verder afspelen. De fysieke knoppen kun je gebruiken om muziek af te spelen en te pauzeren, naar het vorige of volgende nummer te gaan en voor eenvoudige oproepfuncties.

Het geluid dat de Philips PH805 produceert is uitstekend dankzij krachtige neodymium drivers van 40 millimeter, die garant staan voor high resolution audio, met een frequentiebereik van 5 Hz tot 40 kHz. Gebruikers kunnen genieten van muziek zoals de artiest het bedoeld heeft.

Ondanks zijn krachtige vermogen en vele functies is de PH805 met 235 gram een van de lichtste modellen onder de draadloze over-ear ANC hoofdtelefoons. Dankzij het slimme opvouwbare ontwerp kan de koptelefoon compact of plat opgevouwen worden en is hij dus makkelijk op te bergen en mee te nemen.

Bluetooth 5.0 draadloze connectiviteit laat gebruikers al hun muziek vanaf hun telefoon, tablet of laptop afspelen, met een hoge geluidskwaliteit en zonder snoeren. De batterij gaat 30 uur mee, wat meer dan genoeg is voor zelfs de langste reis. Raakt de batterij toch leeg? Na slechts vijf minuten snelladen kun je alweer twee uur muziek spelen.

De koptelefoon kan ook met kabel gebruikt worden, zodat de koptelefoon gebruikt kan worden als de batterij leeg is én kan worden aangesloten op het Inflight Entertainment-systeem van luchtvaartmaatschappijen.

Philips PH805: prijs en leveringsinformatie

De PH805 van Philips zullen vanaf november verkrijgbaar zijn in Nederland voor de prijs van 179,99 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE