Definitive Technology Studio Slim-soundbar met Chromecast

Vandaag heeft Definitive Technology een nieuwe soundbar gepresenteerd, de Studio Slim. De strakke soundbar van het Amerikaanse merk heeft een mimimalistische uitstraling, is voorzien van Google Chromecast en diverse home cinema-technologieën en komt met een subwoofer.

Definitive Technology hoopt met deze 3.1-kanaals soundbar naar eigen zeggen tegemoet te komen aan de wensen van audioliefhebbers op het gebied van geluid, technologie en ontwerp, evenals de wensen van tv-, film-, muziek- en sportfanaten. De combinatie van HDMI, ARC, Chromecast en 4K ultra HD mag daar voor zorgen.

De Definitive Technology Studio Slim: zo hoog als een golfballetje

Om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar hoogwaardige soundbars voor thuisbioscopen, heeft Definitive Technology de Studio Slim voorzien van zeven drivers, allemaal aangedreven door aparte versterkers. De typische 1-inch aluminium Dome Tweeters van Definitive Technology leveren de hoge frequenties, terwijl de vier 3-inch drivers het kritieke middenbereik weergeven. De bijbehorende 8-inch subwoofer vult het audiospectrum met een krachtige bas voor een ruimtevullend geluid. Gebruikers kunnen het niveau van het middenkanaal aanpassen voor een betere verstaanbaarheid van dialogen, ongeacht de bron.

Soundbar met Chromecast

De Studio Slim van Definitive Technology is voorzien van Chromecast. Gebruikers kunnen hierdoor muziek en podcasts streamen en het volume bedienen. Sluit de soundbar aan op andere luidsprekers met Chromecast in de Google Home app en creëer bovendien een compleet audiosysteem in heel het huis. Gebruik spraakopdrachten om muziek te bedienen via een met Google Home uitgeruste luidspreker, mobiel apparaat of thuisnetwerk.

Studio Slim: specificaties volgens de fabrikant

  • 1-kanaals home theatre soundbarsysteem—De Studio Slim is voorzien van aparte kanalen: links, midden en rechts. Deze worden aangedreven door zeven drivers en versterkers met krachtige DSP die zorgen voor een ruimtevullend, 3-kanaals geluid met een nauwkeurige weergave, breed klankveld en weergave van surroundmateriaal. Gebruikers kunnen stemgeluiden aanpassen, afhankelijk van de luisterbehoeften.
  • Strak, elegant design—De donkere bovenzijde van geborsteld aluminium geeft de Studio Slim een strakke, minimalistische look. Met een extra laag profiel (1/4 en 3/4 inch) en een akoestisch inerte behuizing past de Studio Slim naadloos in ieder interieur en wordt de onderkant van de tv niet geblokkeerd.
  • HDMI ARC—Dankzij HDMI ARC kunnen gebruikers genieten van kristalhelder geluid en naadloze bediening via slechts één HDMI-kabel. Via HDMI ARC wordt audio van ingebouwde apps op smart tv's en bronnen die direct zijn aangesloten op de tv naar de Studio Slim gestuurd.
  • Onvoorstelbaar geluid—De Studio Slim behuist drie aluminium Dome Tweeters van 1 inch en vier ovale drivers van 3 inch. De bijbehorende subwoofer van 8 inch zorgt voor een daverend basgeluid.

De Studio Slim-soundbar van Definitive Technology is vanaf medio oktober verkrijgbaar bij geselecteerde Definitive Technology dealers voor een adviesprijs van 1.199 euro. Op definitivetechnology.com vind je meer informatie over deze dealers en het assortiment audioproducten van Definitive Technology.

MERK

EDITORS' CHOICE