NIEUWSKEF

KEF voegt centerluidspreker Q250C en muurbeugel B2 toe aan Q-productlijn


Sinan Kökbugur | 26 augustus 2019 | Fotografie Fabrikant | KEF

De Engelse luidsprekerfabrikant KEF heeft de Q250C gelanceerd, een centerluidspreker die wat kleiner is dan de reeds eerder gelanceerde Q650C. Daarnaast heeft het bedrijf een praktische muurbeugel ontwikkeld die is gemaakt voor het eenvoudig kunnen ophangen van de monitormodellen Q150 en Q350. Beide producten komen in de loop van de komende maand september op de markt.

KEF Q-productlijn

De Q Series van KEF is nu ongeveer twee jaar op de markt. De Q650C is een 2,5-weg bassreflex centerluidspreker, maar deze luidspreker is te groot voor sommige liefhebbers: enter Q250C, die feitelijk een kleine uitvoering is van de grote broer Q650.

Ook de Q250C is voorzien van KEF’s Uni-Q driver waarbij de tweeter in het hart van de middentoner is geplaatst. De Q250C heeft echter geen baspoort waardoor hij makkelijk is te plaatsen, eventueel zelfs in een kast of tv-meubel.

De Q250C zal voor een bedrag van 499 euro van eigenaar wisselen.

KEF B2: muurbeugel

De speciale muurbeugels uit de Q-serie bieden klanten een verscheidenheid aan plaatsingsopties. De muurbeugel is bij uitstek geschikt voor de monitormodellen Q150 en Q350. Snel en eenvoudig te installeren bieden deze kenmerkende muurbeugels een discrete oplossing voor plaatsing aan de wand.

De B2 gaat voor 39 euro over de toonbank.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Cambridge Audio AXR100D
  Review
  lees meer »
 • Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  Zomeractie bij Kemp Elektroniks
  Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  lees meer »
 • Achtergrond
  Primephonic: toekomst voor klassiek
  Achtergrond
  lees meer »