NIEUWS

Music Emotion september 2019

Gastauteur | 30 augustus 2019

De wisselvallig warm en natte zomermaand augustus loopt op z'n einde, wat betekent dat je vanaf komend weekend het nieuwe nummer van Music Emotion weer in de winkels mag verwachten, uiteraard ook een dezer dagen bij de abonnees op de mat. 

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

In het septembernummer van Music Emotion lees je uitgebreide reviews van T+A (de R-series 2000), ELAC (Alchemy DDP-2, DPA-2 en PPA-2), mooie hifi uit het jubileumjaar van Focal (Spectral 40th), de Audio Research Foundation Series (deel 2), de Diptyque dp77 luidsprekers én de Panasonic TX-40GXW804.

Werner Ero bracht daarnaast een bezoek aan Audio TV Centrum in Eindhoven en had een exclusief interview met AudioQuest-oprichter en -eigenaar Bill Low over Folk Hero en Mythical Creatures series bij Rhapsody in Hilversum. Een vooruitblik: Must hear… XFI Premium Audioshow, productnews van Clearaudio Concept Active en een advertorial over Finite Elemente.

Ruud Jonker schrijft over Furutech in een achtergrondartikel De theoretische basis (deel 1). Daarnaast lees je ook de nieuwste muziektips van Ruud Jonker en De Platen Pagina van Menno Bonnema.

De volledige inhoudsopgave vind je hieronder.


EDITORS' CHOICE