Harman Kardon Surround exclusief te beluisteren bij Wifimedia in Arnhem

Harman Kardon heeft een complete draadloze surround-set uitgebracht met de naam Harman Kardon Surround. Alle luidsprekers zijn actief en krijgen draadloos muzieksignaal aangeleverd. Installatie zou simpel en makkelijk moeten zijn. Het hele systeem ondersteunt 4K en muzieksignaal aanleveren via bluetooth is ook mogelijk. De Harman Kardon Surround is exclusief te beluisteren in het Wifimedia Experience Center in Arnhem. Naar verwachting zal de levering beginnen in de komende maand september.

Harman Kardon Surround: draadloze 5.1 Surround Sound

Ervaar de luxe van geweldig geluid, Chromecast built-in en een eenvoudige opstelling met het Harman Kardon Surround draadloze surround sound home theater-systeem. Ga snel helemaal op in favoriete films en tv-shows dankzij de vijf draadloze luidsprekers en draadloze subwoofer die allemaal voorgeconfigureerd zijn, waardoor een complexe installatie wordt voorkomen, aldus de wervende tekst over het nieuwe actieve draadloze surround-systeem van Harman Kardon.

De gebruiker hoeft de luidsprekers alleen maar op stroom aan te sluiten en ze op de juiste positie te zetten. De Harman Kardon Surround is uitgerust met bluetooth-connectiviteit en is voorzien van vier HDMI-ingangen en één HDMI-uitgang waardoor het een huis voorziet van geluid van theaterkwaliteit. Dankzij Google Chromecast built-in, heeft de gebruiker toegang tot populaire muziekstreamingdiensten, of wellicht nog makkelijker, gebruik bluetooth 4.2 voor het aanleveren van muzieksignaal.

De volledige surround-ervaring kan worden bereikt zonder het gedoe van lange kabels of rommelige draden. Sluit elke luidspreker simpelweg aan op een stopcontact en luister naar de prachtige geluidsdetails van favoriete TV-shows, muziek, games en films. Alle luidsprekers zijn voorgeconfigureerd en om die reden wordt een eenvoudige, zorgeloze installatie beloofd. De gebruiker kan snel van een geweldige surround sound genieten.

Harman Kardon Surround: 4K HDMI-ingangen/HDMI-uitgang (ARC)

Het systeem bestaat uit een viertal satellietluidsprekers die ieder 50 Watt per stuk kunnen leveren. Ook de centerluidspreker heeft een vermogen van 50 Watt. De subwoofer kan 120 Watt vermogen leveren. Het hele systeem heeft een frequentiebreik van 20 Hz tot 20 kHz. Het surround-systeem kan dienen als centrale entertainmenthub voor alle 4K-apparaten dankzij de HDMI-verbindingen met HDCP 2.2. HDMI ARC. Er is afgezien van voedingskabels alleen een enkele kabel naar de tv.

Harman Kardon Surround: prijs en leveringsinformatie

Het Harman Kardon Surround systeem is exclusief te beluisteren in het Experience Center van Wifimedia in Arnhem. Voor een bedrag van 2.499 euro wisselt het systeem straks van eigenaar. Wie een pre-order plaatst bij Wifimedia, ontvangt gratis een set SoundXtra vloerstandaards t.w.v. 129,95 euro. Levering verwacht in september.


EDITORS' CHOICE