NIEUWSSSC Audio

SSC Audio presenteert Bases: isolatiechniek voor audio

SSC Audio (String Suspension Concept) produceert sinds 1997 hoogwaardige isolatietechnieken voor audio, waaronder pucks & isolatie boards (bases). In die laatste categorie verschijnen nu de SSC Solidbase, Solobase en Twinbase. We delen bij dezen het bericht van importeur Belram.

Audioapparatuur genereert mechanische trillingen en dat is waar het gamma van SSC zich op richt. "Onze producten voorkomen de akoestische trillingen die de apparatuur zelf zou kunnen storen", zo luidt de duiding bij de introductie van de nieuwe bases. De producten richten zich op "energiewinst, winst in timbre, in resolutie; kortom, een homogener geluidsbeeld." 

De nieuwe serie producten bestaat uit de SSC Solidbase, Solobase en Twinbase, op de foto van boven naar onder te zien. De SSC Solidbase board heeft 6 string suspension elementen ingekapseld, de SSC Solobase heeft er 11, de Twinbase heeft er ook 11, maar deze zijn in sandwich geplaatst tussen twee platen. Adviesprijzen voor de isolatie boards zijn 159 euro voor de Solidbase, 259 euro voor de Solobase en 379 euro voor de Twinbase. Meer info over de producten en hun werking vind je op hifi.belram.be, de website van de importeur.

MERK

EDITORS' CHOICE