NIEUWSKEF

KEF kondigt nieuwe accessoires aan voor de LSX

Na de succesvolle lancering van de LSX, het compacte draadloze muzieksysteem bestaande uit twee luidsprekers, kondigt audiomerk KEF een nieuw assortiment accessoires voor de speakerset aan. Het assortiment is beschikbaar vanaf augustus 2019 en bestaat uit een vloerstandaard, een muursteun en een bureausteun. Als aanvulling op het strakke design verrijken de eenvoudig te gebruiken accessoires de LSX-geluidservaring, terwijl de gebruiker de set nu gemakkelijker in iedere kamer kan plaatsen.

KEF LSX accssoires

Luidsprekerbouwer KEF, opgericht door Raymond Cooke (1925 – 1995), bestaat sinds 1961 en heeft in de herfst van 2018 de LSX uitgebracht, een draadloze luidsprekerset die verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Hoe de KEF LSX werkt of klinkt? Lees ons introductieverslag of onze recensie over de KEF LSX

KEF heeft nu ook een aantal nieuwe en praktische accessoires ter aanvulling uitgebracht. Plaatsing en montage worden op die moment gemakkelijker gemaakt.

KEF LSX S1-vloerstandaard

De S1-vloerstandaard is ontworpen voor een optimale luisterpositie en om het geluid in een ruimte beter te verdelen. De standaard heeft een aluminiumstructuur met een inklapbare pilaar en vormt een stabiele basis voor de speaker. Dankzij het geïntegreerde kabelbeheer, heeft de standaard samen met de LSX een strak en esthetisch design. Met keuze uit het zwarte of witte ontwerp, past de veelzijdige standaard naadloos in ieder huis.

KEF LSX B1-muurbeugel

De zwarte of zilveren B1-muurbeugel is een eenvoudig te installeren en te verstellen accessoire dat overeenkomt met het 'plug-and-play'-karakter van de LSX. De beugel biedt een verbeterde luisteromgeving met kabelbeheer, een geïntegreerd bevestigingssysteem en roteert makkelijk en elegant.

KEF LSX P1-bureausteun

Met een zwarte of zilveren afwerking is de kantelbare P1-bureausteun ideaal voor verschillende toepassingen, van bureaus tot lage tv dressoirs.

Naast het nieuwe assortiment kondigde KEF onlangs aan dat de speaker wordt ondersteund door Apple AirPlay 2. Met deze update kunnen LSX-gebruikers moeiteloos muziek, video's en games streamen vanaf elk Apple-apparaat, inclusief iPhone, iPad of Mac, naar de speakers. De update naar AirPlay 2 verloopt snel en eenvoudig via een over-the-air firmware-update die werkt op alle bestaande producten.

Het nieuwe assortiment accessoires tilt de LSX-ervaring naar een nog hoger niveau, waarbij gebruikers het high-fidelity geluid van de speaker naadloos kunnen integreren in hun huis.

KEF LSX accessoires: prijzen

  • S1-vloerstandaard: 330 euro
  • B1-muurbeugel: 200 euro
  • P1-bureausteun: 150 euro

De producten zijn vanaf augustus 2019 beschikbaar.

 

 

 


MERK

EDITORS' CHOICE