NIEUWSCanton

Canton B-serie: wie A zegt moet ook B zeggen

De Duitse luidsprekerfabrikant heeft de B-productlijn uitgebracht. De nieuwe B-serie bestaat uit vloerstaander B 100, monitorluidspreker B 30, centerluidspreker B 50 en subwoofer Sub 12 R. De koper kan ook het hele pakket kopen genaamd B 100 Home Cinema Set 5.1. De nieuwe luidspreker zijn uitsluitend online te kopen.

Canton B-serie: voor muziek en home cinema

Wie A zegt moet ook B zeggen. Na de succesvolle introductie van de “A”-serie (“A” staat voor Anniversary), die uitsluitend online wordt verkocht, volgt de Duitse fabrikant Canton nu het voorbeeld met de iets goedkopere Canton B-serie.

Het naadloze ontwerp van de behuizing in combinatie met de nieuwe, zwarte, schroefloze luidsprekerringen geeft de B-serie een modern en schoon uiterlijk. De rijkelijk bewerkte lakoppervlakken in hoogglans geven de luidsprekers volgens de fabrikant een voornaam voorkomen. De technisch geoptimaliseerde aluminium basisconstructie van de B 100 vloerstaande luidspreker en de B 12 SUB met de in hoogte verstelbare aluminium voetjes completeren het elegante ontwerp van de B-serie.

De modellen van de B-serie zijn voorzien van een middentoner/woofer met een titanium conus en Canton's keramische tweeter. De drieweg luidspreker heeft een down-firing bassreflexsysteem. De vloerstaande B 100 luidspreker die een groot kastvolume heeft en een tweetal woofers met een diameter van 200 millimeter vult zelfs grote ruimtes met geluid.

De gehele B-serie kan worden samengesteld uit individuele componenten voor stereogeluid of worden uitgebreid tot eem thuisbioscoopset. Van de elegante vloerstaande luidspreker tot een krachtige actieve subwoofer, de B-serie biedt de juiste modellen voor elke kamergrootte, aldus Canton.

Alle luidsprekers zijn verkrijgbaar in zwart en wit laqué.

De B-serie modellen zijn nu exclusief verkrijgbaar in de Canton online winkel. De prijzen zijn als volgt.

  • B 100 (vloerstaander): 695 euro per stuk
  • B 30 (compacte luidspreker): 325 euro  per stuk
  • B 50 (centerluidspreker): 395 euro per stuk
  • SUB 12 R (subwoofer): 699 euro per stuk
  • B 100 Home Cinema Set 5.1: 2.999 Euro (set)
MERK

EDITORS' CHOICE