Headphone Auditions Days op 27 – 29 juni 2019

Dealer Headphone Auditions in Amsterdam, specialist in alles wat met hoofdtelefoons heeft te maken, organiseert drie dagen lang shows waarin een aantal nieuwe en interessante producten in de schijnwerpers worden gezet. 

Headphone Auditions Days op 27 – 29 juni 2019

Headphone Auditions heeft een drietal attracties aangekondigd die op 27, 28 en 29 juni aan belangstellenden zullen worden gedemonstreerd.

1. De introductie van de Spirit Torino in de Benelux met Headphone Auditions als exclusieve dealer. Vooral de Isobaric Twin Pulse Driver is iets dat de kersverse dealer nog nooit in een koptelefoon heeft gehoord.

2. De eerste keer dat de revolutionaire Ear-Field Speaker RS1a van RAAL Requisite gehoord zal kunnen worden in de Benelux. Deze eist een eindversterker van meer dan 100 Watt. Als aansturing zal dienen een complete Chord Electronics Choral Set (MScaler, DAVE, Etude) gewoon op de luidsprekeraansluitingen. Een hoofdtelefoon die meer dan 100 Watt wil hebben? Dat is op zijn minst opmerkelijk te noemen.

3. HIFIMans vlaggenschip Susvara op de beste low output 300B versterker die de dealer kent, de legendarische ATM-300R, en alweer direct van de banana-pluggen naar de hoofdtelefoon. Is het de ultieme Headphone-Set ? Het klinkt wel zo, aldus Headphone Auditions.

“Donderdag gaat het event in de avond door tot 21.00 uur, maar we blijven luisteren tot de laatste gast is vertrokken natuurlijk... De andere dagen houden we de reguliere openingstijden aan van 11.00 –18.00 uur,” aldus Stefan Gürtler van Headphone Auditions.

Headphone Auditions Amsterdam
@ Concerto Audio
Utrechtsestraat 40
1017 VP Amsterdam
www.headphoneauditions.nl


EDITORS' CHOICE