NIEUWSBLOK

Monitor Audio heeft hifimeubelbouwer Blok overgenomen

De Britse luidsprekerbouwer Monitor Audio heeft het eveneens Britse bedrijf Blok overgenomen. Blok bouwt hifimeubels in de prijsklasse 350 tot 470 Britse ponden. Monitor Audio heeft de meubels van Blok al diverse keren tijdens audioshows gebruikt.

Hifimeubels van Blok

Blok is een Brits bedrijf en is gevestigd in Essex. Blok bouwt hifimeubels voor schappelijke prijzen. Wat is schappelijk? De hifimeubels van Blok zijn geprijsd tussen 350 en 470 Britse ponden.

Blok werd in 2003 opgericht en ging van start met de STAX-productlijn, die vandaag vijf generaties van hout- en glasrekken beslaat met verschillende afwerking- en schapopties. Luidsprekerbouwer Monitor Audio, dat in 2016 audiobedrijf Roksan verwierf, heeft eerder de meubels van Blok gebruikt om zijn Roksan-producten te presenteren, dus we kunnen natuurlijk verdere samenwerking verwachten, en misschien nog wel meer.

De vrijgegeven verklaring luidt: “De synergie tussen de merken zal spannende mogelijkheden creëren voor Monitor Audio, Roksan, Blok en hun klanten.”

Meer weten? Kijk dan op de website van Blok.


EDITORS' CHOICE