NIEUWSNaim Audio

Aelivé Soesterberg presenteert de Naim Mu-so 2 op zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni aanstaande presenteert Aelivé in Soesterberg de streaming oplossingen van Naim Audio, waaronder de befaamde NDX 2 netwerkspeler en de gloednieuwe tweede generatie Mu-so.

In de vernieuwde luisterkamer annex home cinema-ruimte staat een volledig Naim streamingsysteem op je te wachten. De NDX 2 netwerkspeler is er gekoppeld aan een NAC 282 voorversterker en NAP 300 eindversterker. Het systeem is via The Chord Company Music-luidsprekerkabels aangesloten op de KEF Blade 2.

In de showroom staat bovendien een heuse primeur, want Aelivé heeft de Naim Mu-so 2 in huis weten te halen. De geheel vernieuwde draadloze luidspreker is afgelopen maand in München aan de wereld voorgesteld, en zal deze week overigens op HiFi.nl uitgebreid getest worden.

"De eerste versie wist de maatstaf te zetten op het gebied van geluidskwaliteit en prachtig industrieel ontwerp. Nu bijna 5 jaar later is de Mu-so nog beter geworden, en met de toevoeging van HDMI is hij nog breder inzetbaar als soundbar. De bediening is verbeterd en de geluidskwaliteit heeft een flinke stap vooruit gemaakt. Met nieuwe technieken zoals ondersteuning voor ROON en Google Cast is hij weer volledig up-to-date, naast zijn toch al uitgebreide lijst aan specificaties."

Aelivé-adviseur Jaap Geraedts informeert je graag in de showroom aan de Amersfoortsestraat 76 in Soesterberg (gevestigd in het pand van Mondileder), je bent 8 juni van harte welkom van 9.00 tot 17.00 uur.

MERK

EDITORS' CHOICE