NIEUWSOllo Audio

Distributie Ollo Audio vanaf heden door Audio Innovations

Het Nederlandse Audio Innovations heeft laten weten met ingang van deze maand de distributie in de Benelux van de hoofdtelefoons van audiobedrijf Ollo Audio op zich te zullen nemen. Ollo Audio is een hoofdtelefoonfabrikant uit Slovenië en hun hoofdtelefoons worden al gebruikt door enkele van de grootste namen in de muziekindustrie die o.a samenwerken met populaire artiesten zoals U2, Tiësto, Jessie J, jLo & Iggy Azalea, INXS, SIA, Muse, Rod Stewart, Timbaland, Bryan Adams, Beyonce en meer. Nu zijn deze unieke hoofdtelefoons ook beschikbaar in de Benelux.

Ollo Audio: hoofdtelefoons uit Slovenië

De producten van het in Slovenië gevestigde Ollo Audio worden gebouwd met luxe maar milieuvriendelijke materialen (made in Europe) en stralen klasse en duurzaamheid uit. De bouwkwaliteit is van hoog niveau. Het kwaliteitskunstleer in combinatie met de walnoothouten oorschelpen ziet er niet alleen geweldig uit maar voelt solide aan en zit buitengewoon comfortabel. De hoofdtelefoons zijn basic, stijlvol, minimalistisch en zonder plastic onderdelen, kortom alles wat je verwacht van een hoofdtelefoon en geen onnodige materialen die de ervaring ongemakkelijk maken, aldus de Nederlandse distributeur Audio Innovations.

De hoofdtelefoons van Ollo Audio zijn natuurlijk klinkend en zorgen ervoor dat je een eerlijke ervaring van geluid meekrijgt. Het geluid is erg puur en lineair waardoor het volgens Audio Innovations ook perfect is voor mixen en masteren.

Op dit moment zijn er twee modellen beschikbaar, een gesloten model genaamd HPS S4R en open versie genaamd HPS S4. Daarnaast is er een set, de Ollo Audio Play2Me welke bestaat uit een HPS S4 hoofdtelefoon, een BSE haptische subwoofer en een losse versterker. Het bijzondere van deze set is de op BSE (Body Sound Experience) haptisch gebaseerde subwoofer die een extra dimensie geeft aan het luisteren van muziek.

Haptische technologie zorgt ervoor dat de interactie tussen mens en muziek ‘realistischer’ wordt. Dit houdt in dat er naast het horen er een element ‘gevoel’ bij komt, immers hoe meer zintuigen we gebruiken, des te realistischer het wordt. De meegeleverde subwoofer zit op een speciale manier verwerkt in een rugkussen. Op deze wijze wordt een extra dimensie aan muziek toegevoegd.

Het komt zelden voor dat een hoofdtelefoon de wijze van luisteren verandert, maar de Ollo Audio Play2Me is volgens Audio Innovations een echte game changer. De nauwkeurigheid van de lage tonen in samenwerking met de hoofdtelefoon en versterker zorgen voor een verrassing, zelfs in vergelijking met een geluidsstudio. Volgens Audio Innovations geeft dit zoveel “inzicht” in de interactie tussen de lage, midden en hoge frequenties dat je het gevoel hebt er midden in te staan. De set klinkt gedetailleerd en nauwkeurig en geeft een goed gevoel van “de lucht” in de muziek.

Ollo Audio: prijs en leveringsinformatie

De prijs van de losse hoofdtelefoons, zowel het model HPS S4R als het model HPS S4, is normaal 349 euro maar op dit moment geldt een introductiekorting en wisselen beide modellen voor een bedrag van 289 van eigenaar. De complete Play2Me-set kost 1.399 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE