NIEUWSOvergaauw

Primeur: Sennheiser Ambeo bij Overgaauw op 25 mei

Sennheiser heeft in januari op de Consumer Electronics Show in Las Vegas de Ambeo soundbar aan het publiek gepresenteerd. Inmiddels heeft het apparaat zijn weg naar de Benelux gevonden: Hifi Overgaauw in Leiden is de eerste zaak waar je de soundbar aan het werk kunt horen: op zaterdag 25 mei aanstaande.

"Zaterdag 25 mei hebben wij de introductie van de Sennheiser Ambeo soundbar. Dat dit uniek is mag je wel zeggen, omdat wij voorlopig - tot ongeveer het najaar - de enige zijn die hem presenteren en verkopen buiten Duitsland en Engeland." De nieuwe soundbar van Sennheiser is ontwikkeld onder het Ambeo-handelsmerk van de hoofdtelefoonspecialist. Het Ambeo 3D-audiotechnologieprogramma is erop gericht meeslepende audio oplossingen te creëren op het gebied van audio-opname en -weergave die 'een verandering teweeg brengen in de manier waarop gebruikers content ervaren'.
Je leest er hier meer over.

Op zaterdag 25 mei zijn er bij Hifi Overgaauw de gehele dag doorlopend presentaties met de Ambeo. Je bent welkom tussen 10.00 en 16.00 uur aan de Breestraat 148 Leiden. 


EDITORS' CHOICE