Voorjaarsshows RealFineAudio met oa PrimaLuna, ATC en Gold Note

In de komende periode kun je weer een aantal zaterdagen bij RealFineAudio in Twijzelerheide terecht voor luistershows, met klinkende merken als Gold Note, PrimaLuna en ATC. We nemen ze even met je door.

Zaterdag 11 mei: Gold Note

Op zaterdag 11 mei zal er aandacht besteed worden aan de Gold Note IS 1000, een all-in-one apparaat van hoogstaand niveau. "Deze alleskunner van het Italiaanse high-end merk Gold Note is een zeer aangename verrassing in het veld van de one-box solutions."

De IS-1000 van het Italiaanse Gold Note is een klasse A/B-versterker die 120 Watt per kanaal kan leveren en die tevens is voorzien van een DA-converter en streaming-functies. Ook een phono-versterker is ingebouwd. Zeer compleet dus. "Voor de snelle beslissers hebben we die showdag een hele mooie aanbieding..."

Zaterdag 18 mei: PrimaLuna

Op zaterdag 18 mei is het PrimaLuna-dag bij RealFineAudio. "We zullen deze dag een aantal producten uit de nieuwe EVO line presenteren." Onder andere de DAC 100, EVO 300 en EVO 400 integrated en waarschijnlijk ook de EVO 400 voor en eindversterker, met Harbeth en AudioSolutions speakers.

Zaterdag 1 juni: ATC

Zaterdag 1 juni is de beurt aan ATC. "Het Engelse speaker merk maakt ook hoogwaardige hifi apparatuur die natuurlijk erg goed uit de voeten kan met hun eigen speakers. Zo zullen die dag de nieuwe SIA2-100 DAC/versterker en de CD2-CD speler worden gedemonstreerd op onder meer de ATC SCM40. 

Als start van de zomer pakt RealFineAudio tot slot uit met een high-end weekend rond Vitus Audio op zaterdag 29 en zondag 30 juni, waarover later meer info. Showtijden op de zaterdagen zijn 11.00 tot 17.00 uur.

RealFineAudio | Bjirkewei 11, Twijzelerheide


EDITORS' CHOICE