NIEUWS

In memoriam Andre van den Berg (Dimex)


Redactie Hifi.nl | 30 april 2019

Vandaag bereikte ons het verdrietige nieuws dat André van den Berg, een geliefde persoonlijkheid in de hifiwereld in de Benelux en mede-directeur van Dimex, op zaterdag 27 april jl. is overleden. Dat heeft het team van Dimex laten weten. 

"Wetende dat het einde eraan zat te komen, zijn wij toch geschrokken dat het zo plotseling gebeurde", zo valt in het bericht van Dimex te lezen. "Twee dagen na zijn 75e verjaardag hebben wij afscheid moeten nemen van onze mede directeur. Wat zullen wij hem missen."

André van den Berg was twintig jaar lang managing director van ECD Computers, tot hij begin deze eeuw Marketing & PR Director werd bij Dimex Reference Audio Equipment, de distributeur waar je onder meer Cambridge Audio, Spendor en Bel Canto vindt. Reference Audio Equipment wil zeggen: apparatuur die een referentiestandaard vormen binnen hun prijsklasse. André was ervan overtuigd dat de klank van onversterkte akoestische instrumenten en stemmen de enige referentie kan zijn, waar Dimex een groot deel van haar filosofie aan ontleent.

Het afscheid zal op vrijdag 3 mei plaatsvinden in André's geboorteplaats Den Haag. We wensen familie, vrienden, kennissen en collega's veel sterkte. 

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »