Grand Opening Wifimedia Experience Center op 18 mei

Redactie Hifi.nl | 13 mei 2019

Enkele maanden geleden schreven we al over de verhuis en verbouwing van Wifimedia. Na een fijne periode van meer dan een decennium in het gezellige centrum van Arnhem is het team van de speciaalzaak verheugd om te melden dat Wifimedia is verhuisd naar een nieuwe locatie net buiten de centrumring. De feestelijke opening zal plaatsvinden op zaterdag 18 mei. 

"Deze verhuizing gaat samen met verandering. Veranderingen voor ons, maar ook zeker voor onze klanten. We hebben onze winkelruimte namelijk geëvolueerd tot een prachtig ‘Experience Center’ waarbij we beeld, geluid en gebruikerservaring met de modernste technologie combineren tot een indrukwekkende audiovisuele totaalbeleving."

Ter ere van de verhuizing zijn er op zaterdag 18 mei diverse speciale aanbiedingen en ‘Grand Opening’ acties.

Wifimedia Experience Rooms

"In ons geheel nieuwe pand laten we onze klanten graag kennismaken met speciaal ingerichte projectruimtes, een permanent ingerichte ‘Powered by Sennheiser’ Head-Fi show en merk-specifieke audiovisuele Experience Rooms. Ontdek bij ons de nieuwste Smart Home mogelijkheden en maak bovendien kennis met ons allernieuwste concept ‘The Green Network’.

"In onze Experience Rooms hebben we permanente opstellingen met Bowers & Wilkins Formation, Harman/Kardon Citation, multiroom-oplossingen van Sonos en Dolby Atmos Surround en MusicCast oplossingen van Yamaha. In onze geheel nieuwe luisterruimte kunnen onze klanten een brede selectie aan luidsprekers beluisteren, waaronder de actieve luidsprekers van Dynaudio. Zo kunnen onze klanten ongedwongen de juiste keuzes maken en de voordelen van een goed actief luidsprekersysteem ervaren.

"De Wifimedia-beleving begint voor velen al buiten. Ons nieuwe Experience Center is namelijk gemakkelijk te bereiken en onze klanten kunnen bovendien geheel kosteloos voor onze deur parkeren. De Wifimedia webwinkel, onze merken en onze klantgerichte manier van zakendoen blijven natuurlijk zoals onze klanten al jarenlang van ons gewend zijn."

Je bent van harte welkom op zaterdag 18 mei voor de feestelijke opening, maar je kunt er uiteraard ook nu al terecht voor een eerste kijkje. Meer informatie vind je op de website, www.wifimedia.eu.


EDITORS' CHOICE