Wifimedia gaat verhuizen en opent Experience Center

Wifimedia in Arnhem verhuist in het voorjaar naar een grotere locatie in de stad om meer ruimte te kunnen geven aan de oplossingen van de specialist in streaming audio. De slogan luidt 'Maak kennis met de toekomst', en die toekomst heeft ruimte nodig, zo laat Wifimedia weten. "We zijn zoals dat zo mooi heet uit ons jasje gegroeid."

"De toekomst die we in het verleden zo mooi vorm hebben gegeven met onze belevingswinkel, gaat ons ook een nieuw concept brengen. In ons nieuwe Experience Center gaan we nog meer ruimte geven aan oplossingen die wij bieden aan onze klanten. Minder aandacht op losse producten, meer aandacht voor gescheiden demonstratieruimten. Als klant kun je dan nog meer genieten van de demonstraties die wij voorbereid hebben." Op de nieuwe locatie komen een viertal luisterruimtes, een speciale head-fi ruimte en voor het team zelf meer kantoorruimte. "Kortom, we hebben ook een beetje aan ons zelf gedacht. Zijn we nog meer toegewijd om je van dienst te kunnen zijn."

Het Wifimedia Experience Center opent in april de deuren aan de rand van het centrum, aan de Mercatorweg 28 in Arnhem. Daar vind je naast meer winkelruimte ook gratis parkeren. "De koffie blijft gelukkig hetzelfde, dus kom tegen die tijd eens kijken!"

Opruiming en aanbiedingen

Verhuizen betekent ook overlast, hetgeen inhoudt dat de huidige winkel de laatste week van maart dicht zal zijn. Vanaf deze week geldt er echter wel een grote opruiming, met scherpe prijzen op alle demomodellen in de winkel en de overtollige voorraad. Dus ga vooral eens kijken en help alvast een handje met de verhuis.


EDITORS' CHOICE