NIEUWSRoksan

Roksan introduceert 'high performance' toonarm Sara


Rob Nijman | 29 april 2019 | Fotografie Fabrikant | Roksan

Roksan, dat sinds een jaartje onderdeel is van Monitor Audio, heeft een voorproefje gegeven van de nieuwe accessoire voor vinylliefhebbers: de Sara toonarm. 'De nieuwe Sara Tonearm bouwt voort op de reputatie van Roksan met zijn prestaties, gebruiksgemak en radicaal design', komende maand te ontdekken in München.

Roksan Sara Tonearm

"Nu de vraag naar hoogwaardige vinylweergave blijft stijgen, zal de Sara Tonearm Roksan aan nieuwe klanten introduceren, terwijl bestaande klanten meer van de uitstekende bouwkwaliteit, prestaties en waarde mogen verwachten." Het nieuw ontwerp combineert volgens de fabrikant flexibiliteit met uitstekende weergaveprestaties. "Geïnstalleerd op een hoogwaardige draaitafel is de Sara compatibel met een verscheidenheid aan cartridges en draagt het aanzienlijk bij aan het onthullen van een nieuw niveau van detail en muzikaal genot van uw vinyl."

De Roksan Sara kan voor dat ontwerp bogen op het gebruik van een juweel 'zitting' en een eendelige hardmetalen pen van wolfraamcarbide. Los van het hoofdcontragewicht kan het gemakkelijker en nauwkeuriger worden afgesteld voor optimale prestaties. De Sara Tonearm maakt gebruik van hoogwaardige verzilverde OFC interne bedrading, wat samen met Roksan's eigen HDC externe bekabeling een neutrale, zeer gedetailleerde muzikale prestatie met realistische dynamiek moet leveren.

We hebben nog geen actuele prijs, maar verwachten vanuit München meer informatie te hebben.

EDITORS' CHOICE