NIEUWSHans Audio

Esse Quadro-primeur bij Hans Audio

Hans Audio in Hoorn heeft een primeur in huis gehaald: als eersten in Nederland zullen zijn de Esse Quadro L'una 177 luidsprekers presenteren.

"Vanuit de foto’s waren we al getriggerd door de fraaie vormgeving van de Esse Quadro L’una 177", zegt Niels Klok van Hans Audio. "Na een set op demo te hebben besteld, waren we er al snel achter dat het hier om een heel bijzondere luidspreker gaat."

"Uitgepakt en wel viel meteen de zeer mooie en hoogstaande afwerking van deze Italiaan op: front en achterzijde in hoogglanslak gecombineerd met leer rondom de kast, erg chique. De stands ogen bijzonder fraai met een uitgefreesd logo die het geheel een zeer solide uiterlijk geven."

"Na slechts een paar dagen inspelen werd duidelijk hoe goed deze uit de kluiten gewassen monitoren klonken. Overduidelijk een klankbeeld van hoog niveau met een laagweergave waar sommige vloerstaanders jaloers op zouden zijn. Detailrijk, groots en met een haast vanzelfsprekende weergave en rust. De hoog weergave is aan uw persoonlijke voorkeur aan te passen, wat een uitkomst kan bieden in sommige ruimtes."

Hans Audio presenteert met trots de introductie van deze luidspreker in Nederland. De Esse Quadro L’una 177 heeft een setprijs van 7990 euro. De stands zijn optioneel en kosten 590 euro per paar. De weergevers zijn leverbaar in de standaardkleuren zwart, wit, rood en oranje, maar ook in alle RAL-kleuren tegen meerprijs leverbaar. Voor meer informatie kun je terecht bij info@hansaudio.nl of op de website, hansaudio.nl.


EDITORS' CHOICE