Bowers & Wilkins Formation luistersessies: agenda 2019

Bowers & Wilkins heeft in april de gloednieuwe Formation line-up met premium multiroom-speakers gepresenteerd. Je leest er alles over in ons nieuwsbericht, en de reviews van de diverse modellen lees je hier. Ook de komende periode nog kun je bij hifi-dealers in de Benelux terecht om kennis te maken met de nieuwe serie. Je vindt de volledige agenda met data en locaties in dit artikel. En lees ook ons achtergrondstuk over de techniek.

Bowers & Wilkins Formation

De Britten hebben zich als doel gesteld om True Sound ook draadloos mogelijk te maken. Een combinatie van de beste audiokwaliteit en de beste streamingkwaliteit, aldus het merk; de draadloze prestaties evenaren de audioprestaties. Het resultaat? De Bowers & Wilkins Formation-serie, momenteel bestaande uit de Formation Duo, Formation Wedge, Formation Audio, Formation Bar én Formation Bass.

De Bowers & Wilkins Formation-serie is op 22 april internationaal gelanceerd. Je leest er alles over in ons eerdere nieuwsbericht. Daarnaast krijg je in onderstaande video een exclusieve eerste indruk. 

Bowers & Wilkins Formation: luistersessies in de Benelux

De gloednieuwe modellen zijn vanaf het eerste weekend van mei bij dealers en op diverse shows in Nederland, België en Luxemburg te vinden voor luistersessies, zodat je uitgebreid met de Formation-serie kennis kunt maken. Het volledige overzicht loopt praktisch tot aan kerst en diverse dealers zetten hun winkel meer dan eens in het teken van de Formation-lijn, dus keuze genoeg om eens bij een van onderstaande zaken binnen te lopen. 

Klik op de plaatsnaam voor het volledige adres. De agenda is actueel, we updaten dit bericht doorlopend.

DECEMBER

01/12: New Music Show (Elsene/Brussel, België)
14/12: Hifi Limburg (Beek, nabij Maastricht)
21/12: Wifimedia Experience Center (Arnhem)
27/12: Van Deynen (Sint Nicolaasga)
27/12: Next Hifi (Spijkenisse)
28/12: Van Deynen (Sint Nicolaasga)

JANUARI 2020
18/01: Overgaauw (Leiden)

FEBRUARI
08/02: Lexicom (Leidschendam)

In onderstaande kaartje vind je alle locaties nog eens bij elkaar.

...

MERK