NIEUWS

Music Emotion mei 2019

Gastauteur | 03 mei 2019

Vanaf deze week ligt er weer een nieuw nummer van Music Emotion in de winkels, één dezer dagen uiteraard ook bij de abonnees op de mat.

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

In deze editie lees je uitgebreide reviews van een drietal Merging-apparaten - de +PLAYER, +POWER en +CLOCK-U -, van de Sonus faber Sonetto I en II, en de ATC CD2 & SIA2-100. Ook is er een wereldprimeur rond de AudioQuest Folk Hero en Mythical Creature-series, die voor het eerst getest zijn. Daarnaast zijn de Rotel A11, CD11 en Bowers & Wilkins 607 aan de tand gevoeld en lees je over de Daudio M1 dipool monitor luidsprekers met sub en DSP/versterker, de Denon AH-D9200 en D5200 hoofdtelefoons én de Dynaudio Evoke 50, het topmodel in de nieuwe lijn. 

In de rubriek reportages is er een aandacht voor de Workshop Clean Power bij Alpha High End Brasschaat en de introductie van de Wilson Sasha DAW bij Reference Sounds in Amstelveen. Advertorials zijn er van de gloednieuwe Bowers & Wilkins Formation-serie en de GoldenEar Technology Triton One.R.

Tot slot lees je uiteraard de nieuwste muziektips van Ruud Jonker en Theo Wubbolts en diverse Bd/dvd-reviews van Ivo van den Broek.

Bekijk de volledige inhoudsopgave hieronder.


EDITORS' CHOICE