NIEUWS

Hoofdtelefoons van Luzli zijn geïnspireerd door luxe Zwitserse horloges

Het Zwitserse high-end hoofdtelefoonmerk Luzli heeft onlangs een derde hoofdtelefoon genaamd Roller MK02 toegevoegd aan zijn portfolio. De nieuwe Roller MK02 is tussen de MK01 en MK03 geplaatst. Alle modellen van Luzli onderscheiden zich van de concurrentie door de metalen hoofdband die het mogelijk maakt om de hoofdtelefoons op te rollen.

Luzli hoofdelefoons

Het Zwitserse bedrijf Luzli bouwt vrijwel uitsluitend hoofdtelefoons. Het portfolio van het bedrijf is met twee on-ear modellen en een enkel over-ear model bescheiden te noemen, maar de hoofdtelefoons van Luzli vallen op door de hoofdband die is gemaakt van metalen schakels. De hoofdband lijkt daarmee een beetje op de polsband van een duur Zwitsers horloge. Door deze constructie kunnen de hoofdtelefoons worden opgerold waardoor ze makkelijk meegenomen kunnen worden.

De hoofdband is gemaakt van zuiver aluminium en roestvrij staal. Deze samenstelling van meerdere schakels en veren draagt vermoedelijk ook bij aan flexibiliteit bij het dragen. De verwisselbare oorkussens zijn van schuim. De dynamische drivers met een diameter van 40 millimeter zijn gemaakt van titanium en zijn het resultaat van drie onderzoek en ontwikkeling.

We weten niet hoe de hoofdtelefoons van Luzli klinken. Het bedrijf is ook wat spaarzaam met het geven van specificaties, want bijvoorbeeld frequentiebereik en vervorming worden niet opgegeven. Wel stelt het bedrijf dat zijn hoofdtelefoons uiterst degelijk en duurzaam zijn gebouwd, net zoals de duurdere Zwitserse horloges. De basis van het ontwerp van de hoofdtelefoons van Luzli is in elk geval heel apart te noemen.

Meer weten? Kijk dan op de website van Luzli.

Luzli Hoofdtelefoons: prijzen en leveringsinformatie

  • Luzli Roller MK01, zilverkleurig: 3.240 euro
  • Luzli Roller MK01, zwart: 3.780 euro
  • Luzli Roller MK02, zilverkleurig: 4.320 euro
  • Luzli Roller MK03, zilverkleurig: 5.400 euro


EDITORS' CHOICE