HOBO Vinyl Tasting: Diana Krall op Yamaha en Sonus faber

Ook na Record Store Day gaan de filialen van HOBO hifi verder met hun maandelijkse vinylfeestje. Iedere laatste donderdag van de maand kun je bij de speciaalzaken terecht voor een Vinyl Tasting. De editie op donderdag 25 april aanstaande zal in het teken staan van Diana Krall en haar prachtige album Live in Paris. Natuurlijk zijn bezoekers ook weer welkom om hun favoriete (jazz- en vocale-) muziekalbums op vinyl mee te brengen om deze via de geselecteerde set - onder meer Yamaha versterking en Sonus faber luidsprekers - te delen.

Diana Krall - Live in Paris

De nieuwe editie van de Vinyl Tasting draait om jazz. Diana Krall is een van de meest vooraanstaande moderne jazz artiesten ter wereld en haar pianospel en fraaie zangstem weten liefhebbers van mooie muziek over de hele wereld te bekoren. Live in Paris was het eerste livealbum van de Canadese artiest, die inmiddels al meer dan 15 miljoen verkochte albums, twee Grammy Awards en acht Juno Awards op haar naam heeft staan. 

Live In Paris werd eind 2002 opgenomen tijdens enkele uitverkochte concerten die Diana Krall met haar beroemde band gaf in het Parijse Olympia. Tijdens de concerten (en hoorbaar op de dubbel-LP die in de hoofdrol staat) speelde Krall werkelijk fenomenaal. Het album bevat nummers van haar multi-platina-albums Only Trust Your Heart, All for You, When I Look in Your Eyes and The Look of Love. Live In Paris won de Grammy Award 2003 voor Best Jazz Vocal Album en de 2003 Juno Award voor Vocal Jazz Album van dat Jaar. 

Jazz, Yamaha en Sonus faber

Voor Live In Paris heeft het team van HOBO een mooi systeem klaarstaan. Als versterking is de Yamaha A-S1100 gekozen. De uiteindelijke weergave die vanuit de groeven van de LP naar je oren vertaald zal worden komt voor rekening van de vloerstaande Sonus faber Venere 2.5 luidsprekers, momenteel extra scherp geprijsd zijn met daarbovenop een leuke inruilactie. Genoeg reden om te komen luisteren en genieten, dus.

Vinyl Tasting bij jou in de buurt!

Op donderdag 25 april aanstaande kan je op vijf plaatsen in Nederland tegelijkertijd terecht om te genieten van de fraaie klank die vinyl kan bieden, op een mooie hifi-set. Vanaf 19.00 uur staan de winkels van HOBO hifi in Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch en Den Haag in het teken van vinyl, goed geluid en gezelligheid.

Toegang is gratis, breng gerust je eigen viny mee. Voor meer informatie over Vinyl Tasting of de locaties kunnen geïnteresseerden terecht op www.hobo.nl/vinyl-tasting en in de winkels zelf.

MERK

EDITORS' CHOICE